BJEKOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O PIKSIJU pet dana pred okršaj sa Brazilom!

Autor:

Sport

19.11.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je izneo na sto!

BJEKOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O PIKSIJU pet dana pred okršaj sa Brazilom!

Foto: Starsport

Zamenik predsednika Fudbalskog saveza Srbije Nenad Bjeković izjavio je danas da je selektor Dragan Stojković "najveće ime srpskog fudbala" i da je njegov dolazak na klupu reprezentacije "jedan od najboljih poteza u istoriji" FSS-a.

- Stojković je najveće ime srpskog fudbala i to je taj prirodni autoritet koji se ne stvara drekom i galamom, nego imenom i prezimenom. Na stranu kvalitet i podvizi tokom igračke karijere, igrači ga poštuju kao ljudsku veličinu i čoveka koji na najjednostavniji mogući način ume da im objasni najkomplikovanije stvari u fudbalu.Piksijev dolazak na klupu reprezentacije je jedan od najboljih poteza u istoriji Fudbalskog saveza Srbije. U rekordnom roku je preporodio državni tim i vratio ga u vrh evropskog i svetskog fudbala. Često smo u društvu selektora najjačih fudbalskih sila i imponuje kada čujete da niko od njih ne želi Srbiju za protivnika na Svetskom prvenstvu - rekao je Bjeković za sajt FSS-a.

Republika

Foto: Starsport

Nenad Bjeković

- Ova generacija je još u mlađim kategorijama naučila da razmišlja šampionski i zato me ne čude hrabre izjave igrača da će dogurati do završnice Mundijala. Očigledno je da Piksijev optimizam i energija deluju zarazno na celu ekipu. Sve je to normalno, ako ste u omladinskom uzrastu bili bolji od Brazila i osvojili Svetsko prvenstvo, zašto da se plašite bilo koga sada kada ste sazreli i izrasli u vanserijske fudbalere. Srbija mora da bude ponosna na svoju reprezentaciju. Budite strpljivi, ovi momci tek spremaju nove radosti i nova iznenađenja- istakao je Bjeković.

Fudbaleri Srbije svoj prvi meč na Mundijalu u Kataru igraju protiv Brazila 24. novembra od 20 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading