PROBLEM ZA SRBIJU: Piksi bez DVA IGRAČA pred Svetsko prvenstvo u Kataru!

Autor:

Sport

14.11.2022

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija u selekciji Srbije i dalje nije savršena pred početak Mundijala.

PROBLEM ZA SRBIJU: Piksi bez DVA IGRAČA pred Svetsko prvenstvo u Kataru!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Fudbaleri Srbije okupili su se danas u Staroj Pazovi odakle će sutra krenuti putem Katara, gde 20. novembra počinje Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Pre samo tri dana, selektor Dragan Stojković Piksi je saopštio spisak od 26 fudbalera koji će se naći u avionu za azijsku zemlju, međutim, na prvom treningu posle okupljanja, Piksi nije mogao da na računa na dva fudbalera.

Foto: Tanjug/AP

Filip Kostić je upisao asistenciju u pobedi Juventusa

Filip Kostić i Uroš Račić se i dalje nisu priključili Srbiji, iako Mundijal kreće za manje od šest dana. Kostić je sinoć igrao za Juventus u derbiju kola Serije A, gde je bio jedan od najzaslužnijih za trijumf "Stare dame", dok Račić i dalje nije stigao posle obaveza u ekipi Brage.

Zadnji vezni "orlova" je odigrao 45 minuta u trijumfu svoje ekipe, a njegov dolazak, baš kao i Kostićev, se očekuje vrlo brzo.

Do tada, naši momci nastavljaju da treniraju i spremaju se za Mundijal. Posle treninga, oglasio se i Aleksandar Mitrović koji je imao vrlo važne reči da poruči novinarima u Staroj Pazovi.

Svetsko prvenstvo u Kataru počinje 20. novembra, utakmicom između domaćina i selekcije Ekvadora. Srbija svoj prvi meč igra četiri dana kasnije, a rival je reprezentacija Brazila. U grupi G se uz nas i selekciju "Karioka", nalaze i ekipe Švajcarske i Kameruna. Plasman dalje obezbediće dve prvoplasirane ekipe u grupi, a zatim u osmini finala sledi ukrštanje sa grupom H.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading