SRBIN ZALUDEO PLANETU: Nije se našao na Piksijevom spisku za Katar, a dominira Kalčom! Sad je postigao GOLČINU (VIDEO)

Autor:

Sport

13.11.2022

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Probušio mrežu lidera na tabeli.

SRBIN ZALUDEO PLANETU: Nije se našao na Piksijevom spisku za Katar, a dominira Kalčom! Sad je postigao GOLČINU (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Udinezea su u subotu u okviru 16. kola Serije A poraženi na gostovanju Napoliju, kome je ogromne probleme pravio srpski vezista Lazar Samardžić.

Utakmica na stadionu "Dijego Armando Maradona" završena je rezultatom 3:2, a u 82. minutu je Samardžić pogodio mrežu domaćina pravim projektilom sa distance.

Ipak, taj pogodak je bio dovoljan samo da ublaži poraz "Zebri" iz Udina, protiv ubedljivo najbolje ekipe ove sezone u Kalču.

Podsetimo, 20-godišnji Samardžić je prošao sve mlađe kategorije reprezentacije Nemačke, ali ljudi iz Fudbalskog saveza Srbije čine sve kako bi ga nagovorili da obuče dres A tima "Orlova".

Za sada, as Udinezea nije prelomio za koju reprezentaciju će igrati u seniorskoj konkurenciji, a pred Svetsko prvenstvo nije se našao na spisku ni Dragana Stojkovića Piksija, ali ni selektora "Pancera" Hansija Flika.

Republika

Foto: Profimedia

Lazar Samardžić

Prema tome, Samardžić može još neko vreme da vaga čiji će dres obući, a prema poslednjim informacijama koje su se pojavile u javnosti, trebalo bi konačnu odluku da donese do marta naredne godine.

Lazar Samardžić je fudbalom počeo da se bavi u Grun-Vajs Nojkelnu iz rodnog Berlina, a već sa sedam godina je prešao u berlinsku Hertu. Potom je na leto 2020. godine prešao u Lajpcig, a 12 meseci kasnije je stigao u Udineze.

Od dolaska u Italiju je na 40 utakmica postigao pet golova, a upisao je i četiri asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading