BIRAMO NAJBOLJU CICU NA SP U KATARU: Počinju četvrtfinala, PAKLEN duel na startu! (FOTO GALERIJA/ANKETA)

Autor:

Sport

13.11.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Takmičenje za najbolju cicu Svetskog prvenstva u Kataru, u organizaciji portala Republika.rs, stiglo je do četvrtfinala.

BIRAMO NAJBOLJU CICU NA SP U KATARU: Počinju četvrtfinala, PAKLEN duel na startu! (FOTO GALERIJA/ANKETA)

Foto: Instagram printscreen/agus.gandolfo/sarah_schmidt22

Agustina Gandolfo i Sara Šmit

Posle napetih duela u okviru osmine finala, gde smo videli nekoliko vrlo neizvesnih duela, takmičenje za najlepšu devojku Svetskog prvenstva u Kataru je stiglo do četvrtfinala, gde se nalazi najboljih osam po Vašem izboru.

U konkurenciji se nalaze devojke čiji partneri imaju velike šanse da se nađu na prvenstvu sveta, koje za sedam dana počinje u Kataru, a posle grupne faze, ali i osmine finala, dobili smo one koje zaslužuju mesto u najboljih osam.

U toku naredna četiri dana Vas čeka četiri duela u okviru četvrtfinala, a posle toga slede polufinale i finale, kada ćemo, dan pred početak Mundijala, dobiti pobednicu ovog vrlo atraktivnog takmičenja.

U današnjem duelu, prvom meču četvrtfinala, nalaze se pobednice prvog i drugog meča u osmini finala. U pitanju su sledeće devojke:

Sara Šmit (Tajler Adams) - SAD - pobednica prvog meča osmine finala

 Agustina Gandolfo (Lautaro Martinez) - Argentina - pobednica drugog meča osmine finala

U narednoj fotogaleriji se nalaze po četiri slike svake kandidatkinje, a na Vama je da u anketi ispod glasate za vašu favortikinju.

Pobednica ovog meča će se u polufinalu sastati sa pobednicom duela koji je na programu sutra, a u kom se sastaju pobednice trećeg i četvrtog meča osmine finala.

Anketa za poslednji susret osmine finala je zatvorena, a ova će biti otvorena naredna 24 časa, i u tom periodu možete glasati za svoju favortikinju. Zatim prelazimo na preostala tri duela, sve dok ne dobijemo sve učesnice polufinala ovog takmičenja.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading