BIRAMO NAJBOLJU CICU NA SP U KATARU: Sneža Borjan napada četvrtfinale, ima vrlo OPASNU rivalku! (FOTO GALERIJA/ANKETA)

Autor:

Sport

11.11.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Takmičenje za najbolju cicu Svetskog prvenstva u Kataru, u organizaciji portala Republika.rs, stiglo je do druge faze.

BIRAMO NAJBOLJU CICU NA SP U KATARU: Sneža Borjan napada četvrtfinale, ima vrlo OPASNU rivalku! (FOTO GALERIJA/ANKETA)

Foto: Instagram/snezanafi

Andrea Salas i Snežana Borjan

Posle napetih duela u okviru grupne faze, u kojoj su predstavljene 32 najlepše devojke na ovom Mundijalu, trenutno su u toku mečevi osmine finala.

U konkurenciji se nalaze devojke čiji partneri imaju velike šanse da se nađu na prvenstvu sveta, koje za devet dana počinje u Kataru, a posle osam dana borbi, dobili smo 16 devojaka koje i dalje ostaju u konkurenciji.

Dalje slede borbe baš kao i na pravom Mundijalu. U toku osam dana Vas čeka osam duela u okviru osmine finala, posle toga su na redu četvrtfinale i polufinale, a dan pred početak Mundijala je zakazano i veliko finale.

U današnjem duelu, sedmom meču osmine finala, nalaze se prvoplasirana iz grupe F i drugoplasirana iz grupe E. U pitanju su sledeće devojke:

Snežana Borjan (Milan Borjan) - Kanada - prvoplasirana u grupi F

Andrea Salas (Kejlor Navas) - Kostarika - drugoplasirana u grupi E

U narednoj fotogaleriji se nalaze po tri slike svake kandidatkinje, a na Vama je da u anketi ispod glasate za vašu favortikinju.

Pobednica ovog meča će se u četvrtfinalu sastati sa pobednicom duela u kom će se sastati prva iz grupe H i druga iz grupe G.

Anketa za šesti meč osmine finala je zatvorena, a ova će biti otvorena naredna 24 časa, i u tom periodu možete glasati za svoju favortikinju. Zatim prelazimo na poslednji preostao meč,nakon čega se takmičenje nastavlja kroz mečeve četvrtfinala.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading