KATASTROFA: Pred evropska iskušenja klub ostao bez važnog šrafa - sledi višemesečna pauza!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.11.2022

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularnu "Radničku klasu" krajem meseca novembra očekuju prva evropska iskušenja u istoriji kluba.

KATASTROFA: Pred evropska iskušenja klub ostao bez važnog šrafa - sledi višemesečna pauza!

Foto: FK Miljakovac

Fudbalski klub Miljakovac za nešto više od deset dana sastaće se u okviru međunarodnog "Feniks trofeja" sa ekipama italijanske Brere iz Milana i ekipom Skjolda iz Kopenhagena. Svi u redovima beogradskog fudbalskog kolektiva imaju velika očekivanja od predstojećih mečeva, ali se klub našao pred velikim problemom uoči evropskih izazova.

 

U prethodnoj rundi Međuopštinske lige Beograd - "grupa A", fudbaleri Miljakovca poraženi su na svom terenu od ekipe Velike Moštanice sa ubedljivih 0:5, ali i pored izgubljenih bodova, popularna "Radnička klasa" našla se pred velikim problemom usled teške povrede Jovana Perića

On je u navedenom prvenstvenom susetu doživeo težu povredu kolena i očekuje ga višemesečna pauza uled ćega će propustiti i premijerno učešće svog kluba na međunarodnojsceni.

Treba napomenuti da je ovo već četvrta teža povreda igrača Miljakovca i aktuelnoj sezoni.

Fudbaleri Miljakovca svoj prvi meč ovogodišnjeg "Feniks trofeja" odigraće u 22. novembra protiv ekipe milanskog Brera, a osam dana kasnije sledi odmeravanje snaga sa danskim Skjoldom iz Kopenhagena.

 

Pre navedenih mečeva na međunarodnoj sceni, Miljakovac će u poslednjem kolu jesenjeg dela sezone Međuopštinske lige Beograd - "grupa A" gostovati ekipi Rekreativa 011, a meč je na programu u nedelju 13. novembra sa početkom od 13 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading