PALI POTPISI NA MARAKANI: Crvena zvezda je od danas bogatija za još pet članova! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.11.2022

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svečano je danas bilo u medija centru stadiona "Rajko Mitić".

PALI POTPISI NA MARAKANI: Crvena zvezda je od danas bogatija za još pet članova! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda, aktuelni fudbalski šampion i zvanični osvajač duple krune srpskog fudbala, danas je postao brojniji za pet novih članova.

 

Prethodnih godina crveno-beli ulažu ogromne resurse u Omladinsku školu i veliku pažnju posvećuje razvoju mladih igrača. Tome svedoči još pet novih potpisanih ugovora sa klubovima koji od danas postaju članovi crveno-bele porodice.

Ugovore o saradnji sa Crvenom zvezdom potpisali su fudbaslki klubovi Institut, Footballand, Stars, Zmajevi i Gročanski fudbalski klub.

U pitanju su škole fudbala, kao i mlađe kategorije nekadašnjih i sadašnjih ekipa koje su nastupale u beogradskim rangovima fudbala. Footballand, Stars i Zmajevi su renomirane škole fudbala, ekipa Instituta je godinama unazad učestvovala u nižim ligama Fudbalskog saveza Beograda, dok se Gročanski fudbalski klub trenutno takmiči u Prvoj beogradskoj ligi - "grupa C".

 

Potpisivanju ugovora prisustvovao je i predsednik crveno-belih Svetozar Mijailović, a ovime je još jednom potvrđeno da srpski fudbalski šampion nastavlja razvoj omladinske škole iz koje se očekuje da ubuduće izađu novi članovi prvog tima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading