BIRAMO NAJBOLJU CICU SP U KATARU: Posle OPASNE grupe A, stiže još BOMBASTIČNIJA grupa B! (FOTO GALERIJA/ANKETA)

Autor:

Sport

29.10.2022

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se izbor za najbolju cicu Svetskog prvenstva u organizaciji portala Republika.rs.

BIRAMO NAJBOLJU CICU SP U KATARU: Posle OPASNE grupe A, stiže još BOMBASTIČNIJA grupa B! (FOTO GALERIJA/ANKETA)

Foto: Instagram/Printscreen

Devojke iz grupe B

Nakon što su predstavljene najlepše devojke grupe A, sada prelazimo na sledeću grupu B, koju čine selekcije Engleske, Velsa, SAD-a i Irana.

Baš kao i u prvom delu ovog prvenstva, imaćete pred sobom četiri najlepše devojke, čiji partneri imaju velike šanse da se u novembru nađu na Mundijalu, koji se održava u Kataru.

Slično kao i u slučaju sa Katarom, zbog strožih zakona koji vladaju u toj zemlji, selekcija Irana neće imati svoju predstavnicu, a umesto njih će Engleska dobiti dve devojke u takmičenju.

Naravno, samo jedna od njih dve će moći da prođe dalje, a postoji opcija i da obe ispadnu, ukoliko predstavnice Amerike i Velsa dobiju više Vaših glasova.

U konkurenciji se danas nalaze:

Ana Modler (Engleska) - Erik Dajer

Saša Etvud (Engleska) - Džek Griliš

Džodi Frensis (Vels) - Kris Mepfam

Sara Šmit (SAD) - Tajler Adams

U sledećoj foto galeriji slede po dve slike svake devojke, a zatim ide anketa na kojoj možete glasati za svoju favortikinju.

Dve koje Vi izaberete će proći dalje, gde će suprotstaviti devojkama iz grupe A, gde se nalaze Holandija, Senegal, Ekvador i Katar.

Anketa za grupu A je zvanično zatvorena, a za najbolju cicu iz grupe B možete glasati u naredna 24 časa. Nakon toga se takmičenje nastavlja sa devojkama iz grupe C, i tako sve do grupe H, kada čemo dobiti sve učesnice osmine finala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
smak sveta

03.11.2022 16:51

lepo dajete prostor prostituciji....