FOLKER GODINAMA KRIO ISTINU O NJOJ: Boban Rajović priznao detalj o vezi - JA SAM IMAO 18, A ONA 14! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.10.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boban Rajović ispričao je priču o ljubavi koja mu je ostavila veliki trag!

FOLKER GODINAMA KRIO ISTINU O NJOJ: Boban Rajović priznao detalj o vezi - JA SAM IMAO 18, A ONA 14! (FOTO)

Foto: Promo foto

Pevač Boban Rajović otkrio je šta je on sve bio spreman da radi zbog ljubavi i koliko je kilometara prelazio da bi video devojku koja mu je probudila romantična osećanja.

Pevač koji je sada u srećnom braku, ispričao je detalj iz prošlosti koji niko ne zna. Naime, Rajović se prisetio velike ljubavi, sa kojom je imao relaciju na daljinu. Kada je dobio vozačku dozvolu, kako ističe folker, dolazio je svakomalo za Srbiju iz Danke, kako bi video simpatiju. 

Republika

Foto: ATA Images

Boban Rajović

 

- Imao sam nekih šesnaest godina, a ona osamnaest. Devojka je živela u Beogradu, a ja u Danskoj. Ta je veza trajala nekih četiri godine. Nije mi bilo teško da pređem tolike kilometre i da dođem da je vidim. Čim sam dobio vozačku dozvolu, dolazio sam čak iz Danske da vidim svoju simpatiju. Sve zbog ljubavi - rekao je on.

- Možete li zamisliti mene sa osamnaest godina i nju koja je lagala da ima šesnaest, a u stvari je imala četrnaest? - kroz osmeh se prisetio pevač svoje prve ljubavi.

Inače, Boban je nedavno objavio novu pesmu ,,Kilometri ljubavi", koju je snimio sa kolegom Ivanom Zakom. Tom prilikom, Republika se našla na promociji i popričali smo sa ova dva vanserijska pevača. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading