Englezi u čudu: Piksi SE KOCKA!

Autor:

Sport

13.11.2022

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije im jasan potez našeg selektora.

Englezi u čudu: Piksi SE KOCKA!

Foto: Starsport

Selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi, objavio je konačan spisak od 26 fudbalera na koje računa za predstojeći Mundijal u Kataru.

Na Svetsko prvenstvo ići će fudbaleri koji su izneli najveći teret u kvalifikacijama pojačani Strahinjom Erakovićem i Srđanom Babićem koji su dobili čast da se nađu na smotri najboljih selekcija planete.

I pored toga što su propustili nekoliko utakmica zbog povrede, u Katar će putovati i Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović. Ovo je začudilo engleske medije, pa je tako čuveni "Daily Mail" objavio tekst u kom je istakao da se selektor Srbije prilično kocka ovom odlukom.

Republika

Foto: Starsport

Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović

 

U nastavku teksta govore i o tome da je Mitrović jedini fudbaler sa spiska koji trenutno nastupa u Engleskoj, a naglašavaju i da najviše predstavnika ima iz Serije A.

O ovom problemu koji ima Piksi pisao je i "Firstpost". Da li će se na kraju ovo kockanje isplatiti Srbiji ostaje da se vidi.

 

 

Podsetimo, na spisku Srbije se nalazi sledećih 26 fudbalera:

Golmani: Marko Dmitrović (Sevilja), Predrag Rajković (Majorka), Vanja Milinković Savić (Torino)

Odbrana: Stefan Mitrović (Hetafe), Nikola Milenković (Fiorentina), Strahinja Pavlović (Salcburg), Miloš Veljković (Verder), Filip Mladenović (Legija), Strahinja Eraković (Crvena zvezda), Srđan Babić (Almerija)

Vezni red: Nemanja Gudelj (Sevilja), Sergej Milinković Savić (Lacio), Saša Lukić (Torino), Marko Grujić (Porto), Filip Kostić (Juventus), Uroš Račić (Braga), Nemanja Maksimović, Ivan Ilić (Verona), Andrija Živković (PAOK), Darko Lazović (Verona)

Napad: Dušan Tadić (Ajaks), Aleksandar Mitrović (Fulam), Dušan Vlahović (Juventus), Filip Đuričić (Sampdorija), Luka Jović (Fiorentina) i Nemanja Radonjić (Torino)

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
E moj PIKSI

13.11.2022 11:35

ERAKOVIC samo sto igra u Zvezdi. Velika rupa ! Onda si TREBAO I jednog iz PARTIZANA.