HRVATI SE PLAŠE "ORLOVA": Napad Srbije ZASTRAŠUJUĆ! Derbi u ČETVRTFINALU Mundijala?

Autor:

Sport

11.11.2022

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije su imale reakciju na sastav za koji se odlučio Dragan Stojković Piksi.

HRVATI SE PLAŠE "ORLOVA": Napad Srbije ZASTRAŠUJUĆ! Derbi u ČETVRTFINALU Mundijala?

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović

Selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi, objavio je na kojih 26 fudbalera računa za predstojeće Svetsko prvenstvo u Kataru.

Većih iznenađenja nije bilo, pozivi Srđanu Babiću i Strahinji Erakoviću koji nije mogao da sakrije zadovoljstvo zbog istog, su jedini koliko, toliko neočekivani, a na Mundijal će ići fudbaleri koji su izneli najveći teret u kvalifikacijama.

Spisak Srbije doneo je puno komentara, kako u Brazilu, tako i u našem komšiluku. Hrvatski mediji izveštavali su o odluci Piksija, a najzanimljiviji tekst dao je Jutarnji list koji je već u naslovu govorio o strašnom napadu Srbije.

Napad djeluje zastrašujuće, ne kaska ni vezni red - deo je naslova Jutarnjeg lista na tekst o Srbiji.

 

 

I ostali mediji preneli su spisak, ali niko nije dao prognozu da bi Srbija i Hrvatska mogli da odmere snage u četvrtfinalu Mundijala, pod pretpostavkom da će Hrvatska biti prva, a Srbija druga u grupi, te da će s uspehom proći fazu osmine finala.

Podsetimo, sledećih 26 fudbalera nalazi se na spisku Dragana Stojkovića Piksija:

Golmani: Marko Dmitrović (Sevilja), Predrag Rajković (Majorka), Vanja Milinković Savić (Torino)

Odbrana: Stefan Mitrović (Hetafe), Nikola Milenković (Fiorentina), Strahinja Pavlović (Salcburg), Miloš Veljković (Verder), Filip Mladenović (Legija), Strahinja Eraković (Crvena zvezda), Srđan Babić (Almerija)

Vezni red: Nemanja Gudelj (Sevilja), Sergej Milinković Savić (Lacio), Saša Lukić (Torino), Marko Grujić (Porto), Filip Kostić (Juventus), Uroš Račić (Braga), Nemanja Maksimović, Ivan Ilić (Verona), Andrija Živković (PAOK), Darko Lazović (Verona)

Napad: Dušan Tadić (Ajaks), Aleksandar Mitrović (Fulam), Dušan Vlahović (Juventus), Filip Đuričić (Sampdorija), Luka Jović (Fiorentina) i Nemanja Radonjić (Torino)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading