UPAO U PEĆ SA RASTOPLJENIM METALOM, PREŽIVEO TEMPERATURU OD 720 STEPENI: Neverovatan epilog nesreće u fabrici u Švajcarskoj - šokantno kako se mladić izvukao

Autor:

Svet

11.11.2022

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić je upao u rastopljeni metal do kolena i uspeo da preživi nesreću u fabrici u Švajcarskoj.

UPAO U PEĆ SA RASTOPLJENIM METALOM, PREŽIVEO TEMPERATURU OD 720 STEPENI: Neverovatan epilog nesreće u fabrici u Švajcarskoj - šokantno kako se mladić izvukao

Foto: ww.promedia.com

Bolnica, muškarac u bolnici

Švajcarski električar u fabrici u Sent Galenu doživeo je strašnu nezgodu, kada je pao u peć sa rastopljenim aluminijumom i nekim čudom preživeo.

Naime, u trenutku topljenja aluminijum mora da pređe 660 stepeni Celzijusa, a ovaj je bio na temperaturi od 720 stepeni Celzijusa. Gotovo je neverovatno da je radnik preživeo s obzirom na temperaturu lave.

Pukom srećom, 25-godišnjak je upao u metal samo do kolena, uspeo da izdrži strašne bolove i izađe iz peći.

Kako prenosi Dejli Mejl, gde se mogu videti fotografije sa mesta nezgode, mladić i njegov kolega su uoči srede, 9. novembra, obavljali uobičajeni posao. U jednom trenutku se mladić spotaknuo i pao kroz okrugli otvor na vrhu šporeta.

Mladić je upao u rastopljeni metal do kolena.

Dva lekara Hitne pomoći i medicinske sestre su ga zbrinuli u fabrici, a zatim helikopterom je prebačen u bolnicu sa velikim opekotinama.

Policija Sent Galena istražuje kako je došlo do nesreće.

Nije prvi put da se nesreća dogodila u fabrici.

Ranije ove godine, kompanija za pakovanje priznala je krivicu za kršenje zdravstvenih i bezbednosnih propisa nakon što je deda podigao svoju odsečenu ruku nakon što je odsečena u industrijskoj nesreći - i odneo je lekarima da je spasu.

Kristofer Rajt (59) je nakon nesreće spakovao ruku u torbu da bi bio odveden u bolnicu noseći je. Lekari su se odmah bacili na intervenciju, i nakon operacije koja je trajala 11 sati, ruka je bila spojena ponovo sa telom.

Iste godine, mlada žena je dobila trajnim povredame nakon što joj je desna ruka uvučena u mašinu za valjanje u fabrici soli.

Kortni Herbert, 18, preživala je mučni bol nakon što je njena ruka bila zarobljena u mašinama u fabrici soli Pacifik u Vajali, Južna Australija, 17. aprila 2020.

Gospođica Herbert je odvedena u bolnicu na operaciju zbog oštećenja tetiva, koje lekari nisu uspeli da saniraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading