PREOKRET! Konačno ODLIČNE VESTI za Piksija i Srbiju!

Autor:

Sport

10.11.2022

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo smo čekali da čujemo!

PREOKRET! Konačno ODLIČNE VESTI za Piksija i Srbiju!

Foto: Starsport

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi

Mundijalska euforija uveliko traje.

Svetsko prvenstvo održaće se od 20. novembra do 18. decembra u Kataru, a Srbija svoj premijerni meč igra 24. novembra od 20 časova protiv Brazila.

I dok su svi selektori reprezentacija iz naše grupe (Brazil, Švajcarska i Kamerun) objavili konačan spisak od 26 fudbalera sa kojima će nastupiti u Kataru, Dragan Stojković Piksi čeka poslednji trenutak i "lomi glavu" zbog povređenih fudbalera.

Posle informacije da će Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović propustiti meč protiv Brazila jer su im povrede ipak ozbiljnije prirode, stigle su odlične vesti na Piksijevu adresu, ali i adresu cele Srbije.

Naime, prema saznanjima Telegrafa, Dušan Vlahović ipak nije ozbiljnije povređen i spremno će dočekati sve mundijalske izazove. Vlahović je iz predostrožnosti propustio poslednje tri utakmice za Juventus, protiv Lećea i Intera u Seriji A i protiv PSŽ-a u Ligi šampiona, a razlog je upravo to da ne bi rizikovao potencijalno pogoršanje stanja pred Svetsko prvenstvo u Kataru i biće u pogonu protiv Brazila.

Republika

Foto: Starsport

Dušan Vlahović i Dragan Stojković Piksi

 

Sa druge strane, za Aleksandra Mitrovića i dalje nema detaljnijih informacija, ali znajući mentalitet najboljeg strelca u istoriji našeg nacionalnog tima - Mitar će igrati i na jednoj nozi!

Pored njih, muku sa povredama muče jedan od Piksijevih ljubimaca, Ivan Ilić, koji nije igrao takmičarski meč dva meseca, ali i Miloš Veljković koji je meč protiv Bajerna završio pre vremena zbog lakše povrede.

Miloš ima probleme sa Ahilovom tetivom i videćemo da li će u subotu igrati protiv Lajpciga - rekao je trener Verdera posle utakmice protiv Bajerna i zabrinuo navijače u Srbiji. 

Dragan Stojković bi u ponedeljak trebao da objavi konačan spisak i videćemo ko će se na njemu naći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading