PRESKOČILI VELIKU ZVEZDU: Brazil objavio konačan spisak za Katar uz jedno IZNENAĐENJE! Srbiju i pored toga ČEKA PAKAO!

Autor:

Sport

07.11.2022

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno jak sastav.

PRESKOČILI VELIKU ZVEZDU: Brazil objavio konačan spisak za Katar uz jedno IZNENAĐENJE! Srbiju i pored toga ČEKA PAKAO!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Brazila, Nejmar, Roberto Firmino

Mundijalska euforija trese planetu.

Svetsko prvenstvo održaće se od 20. novembra do 18. decembra, a Srbija će se naći u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

"Orlovi" će na otvaranju igrati protiv Brazila (24. novembar, 20 časova), a sada je poznato i protiv kojih 26 fudbalera će četa Dragana Stojkovića Piksija igrati. Selektor Tite objavio je konačan spisak putnika za Katar, a najveće iznenađenje je što na njemu nema Roberta Firmina.

Velika zvezda svetskog fudbala neće igrati na Mundijalu na kom će Brazil predstavljati sledećih 26 fudbalera:

 

 

Golmani: Alison (Liverpul), Ederson (Mančester Siti), Veverton (Palmeiras).

Defanzivci: Tijago Silva (Čelsi), Markinjos (PSŽ), Eder Militao (Real Madrid), Aleks Sandro (Juventus), Danilo (Juventus), Aleks Teljes (Sevilja), Bremer (Juventus), Dani Alves (Pumas).

Vezisti: Lukas Paketa (Vest Hem), Kazemiro (Mančester Junajted), Fred (Mančester Junajted), Bruno Gimaraes (Njukasl), Fabinjo (Liverpul), Everton Ribeiro (Flamengo)

Napadači: Nejmar (PSŽ), Vinisijus Žunior (Real Madrid), Rodrigo (Real Madrid), Rafinja (Barselona), Entoni (Mančester Junajted), Rišarlison (Totenhem), Gabrijel Žezus (Arsenal), Pedro (Flamengo), Gabrijel Martineli (Arsenal).

Reprezentacija Brazila će se naredne nedelje okupiti u Torinu gde će pet dana trenirati u Juventusovom trening centru posle čega će otputovati u Katar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading