DUŠAN VLAHOVIĆ OPERISAN! Katastrofa za Srbiju pred Svetsko prvenstvo

Autor:

Sport

07.11.2022

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz FSS otkrili i kakvo je stanje sa Aleksandrom Mitrovićem.

DUŠAN VLAHOVIĆ OPERISAN! Katastrofa za Srbiju pred Svetsko prvenstvo

Foto: Starsport

Dušan Vlahović

Svetsko prvenstvo u fudbalu počinje za manje od dve nedelje, tačnije 20. novembra utakmicom Katar - Ekvador, a reprezentacija Srbije će prvi meč odigrati četiri dana kasnije protiv selekcije Brazila.

U našoj državi već mesecima vlada euforija zbog plasmana "Orlova" na Mundijal u Kataru, a kako se planetarni šampionat bliži ona je sve veća.

Međutim, poslednjih nedelja među navijačima Srbije vlada i određena doza straha, zbog povreda koje muče potencijalne izabranike selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Problemi sa povredama muče nekoliko reprezentativaca Srbije, ali navijače najviše brine u kakvom su stanju golgeteri Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović.

Republika

Foto: Starsport

Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović

Sada je o njihovom stanju pričao i direktor reprezentacije Stevan Stojanović.

Mitrović vuče povredu od Švedske, obnovio je protiv Njukasla. Naš medicinski tim je u kontektnu sa Mitrovićem i mislim da će biti spreman za Katar kao i Vlahović. On je imao operaciju prepona, obnovio je tu povredu, ali mislimo da će biti spreman - rekao je popularni Dika za "TV Prva".

Republika

Foto: FSS

Stevan Stojanović

"Orlovi" će se u Staroj Pazovi okupiti 14. novembra, a već sutradan putuju u Bahrein gde će sa domaćom selekcijom odigrati jedini pripremni meč pred Mundijal.

Treba da idemo polako i da se spremimo prvo za Brazil, pa Kamerun, treća je sa Švajcarskom. Ako sve bude kako treba i prođemo prvi krug, sve je moguće. Piksi je večiti optimista za razliku od nas koji nismo znali da će biti ovakav učinak reprezentaciji i sve je ubedio u to - dodao je Stojanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Peace

08.11.2022 19:54

Imamo uvek Jovica. Koji explodira kad treba.