UŽAS ZA BRAZIL: Velika ZVEZDA propušta Svetsko prvenstvo!

Autor:

Sport

07.11.2022

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki problem za "Karioke" pred start Mundijala u Kataru.

UŽAS ZA BRAZIL: Velika ZVEZDA propušta Svetsko prvenstvo!

Foto: Tanjug/AP

Nejmar i Filipe Kutinjo

Brazilski fudbaler Felipe Kutinjo propustiće predstojeće Svetsko prventvo u Kataru zbog povrede zadobijene na treningu Aston Vile.

Fudbaler Aston Vile će, prema prvim prognozama, pauzirati najmanje šest nedelja, pa ga neće biti na spisku od 26 igrača koji će saopštiti selektor Brazila Tite.

Kutinjo je bio planiran da bude putnik za Katar i direktna pretnja Srbiji u prvom kolu grupe G 24. novembra, ali će propustiti Svetsko prvenstvo koje počinje za manje od dve nedelje.

Foto: Tanjug/AP

Tite, selektor fudbalske reprezentacije Brazila

Iako nema neku ulogu u Aston Vili ove sezone, pošto na 12 odigranih utakmica nema nijedan gol, a takođe nema ni asistenciju, brazilski ofanzivni vezni je bio planiran kao važna karika u okviru Titeove ekipe na predstojećem Mundijalu.

Kutinjo je već jednom igrao protiv Srbije, na prvenstvu u Rusiji pre četiri godine, kada je u grupnoj fazi na  upisao asistenciju protiv "Orlova" u pobedi rezultatom 2:0.

Tite ima nekoliko odličnih rešenja na njegovoj poziciji, a verovatno će šansu dobiti Lukas Paketa iz Vest Hema i Everton Ribeiro iz Flamenga.

Ipak, treba sačekati finalni spisak Titea, oko koga kruže brojne glasine, pošto se šuška da je selektor Brazila naredio svojim fudbalerima da lažiraju povrede da bi bili spremni za start prvenstva.

Svetsko prvenstvo u Kataru počinje 20. novembra, utakmicom između domaćina i selekcije Ekvadora, a četiri dana kasnije je na programu meč između Brazila i Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading