LIDER BEZ MILOSTI: Nastavljena serija pobeda!

Autor:

Sport

07.11.2022

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Crnoj Bari sanjaju se najlepši snovi.

LIDER BEZ MILOSTI: Nastavljena serija pobeda!

Foto: FK Hajduk Stanko

Već pet sezona ekipa Hajduk Stanka takmiči se u Mačvanskoj okružnoj ligi, ali čini se da je došlo vreme za iskorak. Po osnovu do sada ostvarenih rezultata, u Crnoj Bari će se od jeseni 2023. godine gledati zonski fudbal.

 

Fudbaleri Hajduk Stanka zabelezili su desetu jubilarnu pobedu u jesenjem delu prvenstva protiv ekipe Gučeva 1929 iz Banje Koviljače. 

Prvu priliku na meču imao je Samardžić, ali je šutirao preko gola, potom je Bojan Jurišić pronašao Jankovića na drugoj stativi, čiji je volej udarac ukrotio fantastični Veljko Tanasić, koji je bio najzaslužniji što gosti nisu napustili Crnu Baru sa više lopti u mreži.

Imao je domaćin još nekoliko izglednih prilika, ali uspeli su fudbaleri Gučeva da se odbrane sve do 51. minuta, kada je korner izveo Bojan Jurišić a Samardžić pokazuje zašto je kralj peterca i postiže pogodak za vodjstvo Hajduk Stanka.

Nakon drugog žutog kartona Aničića ubrzo je usledio i drugi pogodak domaće ekipe. Dupli pas Samardžića i Vasiljevića, nakon čega je špic Hajduk Stanka uputio centaršut na drugu stativu, a najbolji strelac domaćeg tima Uroš Janković u stilu pravog egzekutora duplira prednost. 

Isti igrač je imao još jednu priliku, ali je ponovo na visini zadatka bio golman gostiju.

Do kraja utakmice šanse su imali Miražić i Vasiljević. Prvi je šutirao preko gola, a šut drugog odbranio je Tanasić, tako da se rezultat nije menjao što je bilo dovoljno da bude zasluženih Hajduk Stanko - Gučevo 1929 2:0.

Foto: FK Hajduk Stanko

FK Hajduk Stanko

 

- Mačvanska okružna liga, 13. kolo:

Karađorđe (Mišar) - Vidojevica (Lešnica) 4:1

Drina (Badovinci) - Mladi borac (Dublje) 0:5

Hajduk Stanko (Crna Bara) - Gučevo 1929 (Banja Koviljača) 2:0

Drina (Ljubovija) - Lipolist (Lipolist) 1:0

Jedinstvo (Mali Zvornik) - Jevremovac (Jevremovac) 3:0

Podrinje (Lozničko Polje) - Majur (Majur) 7:2

Jedinstvo (Štitar) - Antimon (Zajača) 5:3

Rudar (Brasina) - Sloga (Lipnički Šor) 5:3

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading