STREPNJA PRED MUNDIJAL: Povređen Lionel Mesi

Autor:

Sport

07.11.2022

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinci uplašeni za svog najboljeg igrača.

STREPNJA PRED MUNDIJAL: Povređen Lionel Mesi

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

Jedan od najboljih fudbalera današnjice, ali i svih vremena, Lionel Mesi, ima problem sa povredom i to manje od dve nedelje uoči početka Mundijala u Kataru.

Fudbaleri Pari Sen Žermena su u nedelju pobedili Lorijen u gostima sa 2:1, ali u ekipi nije bilo omalenog Argentinca, što su Sveci najavili nekoliko sati pre utakmice.

- Leo Mesi će ostati na lečenju zbog upale Ahilove tetive, preventive radi - objavili su iz kluba, pa dodali:

- Treninzima sa ekipom će se vratiti sledeće nedelje - što je ohrabrilo ljubitelje fudbala širom planete koji su se uplašili da bi mogli da gledaju Svetsko prvenstvo bez Mesija.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

Inače, 35-godišnji Mesi je već najavio da će mu šampionat u Kataru biti poslednji na kom će braniti boje Argentine. 

Nije ni potrebno pričati koliko as PSŽ-a znači reprezentaciji Argentine, a pogotovo što se ove sezone vratio u staru formu, pa na 18 utakmica u svim takmičenjima ima 12 golova i 14 asistencija.

Osim Mesijeve povrede, navijače Argentine brinu i situacije oko Paula Dibale, Anhela Di Marije i Kristijana Romera koji su takođe van stroja.

"Gaučosi" će se na Mundijalu takmičiti u grupi C, a prvi meč će igrati 22. novembra protiv Saudijske Arabije. Potom će četiri dana kasnije, u drugom kolu, odmeriti snage sa Meksikom, da bi grupnu fazu završili 30. novembra utakmicom sa Poljskom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading