TRESU SE OD STRAHA: Brazilci u ŠOKU kad su videli Piksijev spisak - "Brate, baš su ozbiljni "!

Autor:

Sport

11.11.2022

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravu buru podigao je selektor Dragan Stojković Piksi.

TRESU SE OD STRAHA: Brazilci u ŠOKU kad su videli Piksijev spisak - "Brate, baš su ozbiljni "!

Foto: Starsport

Fudbalski savez Srbije objavio je danas spisak od 26 fudbalera koji će se naći u avionu za Katar, iako je prvobitno planirano da to bude učinjeno 14. novembra, kada je i zvanično poslednji dan za prijavu.

Na spisku selektora Piksija se nalaze sve najveće zvezde srpske reprezentacije, iako postoje još neki igrači koji su se potajno nadali pozivu. Spisak Piksija nije prošao neopaženo ni kod Brazilaca, koji su shvatili koliko je Srbija zapravo jaka.

- Brate, ovi su baš ozbiljni - stoji u opisu tvita brazilskog novinara Andrea Ruoka.

I u pravu je, pošto Srbija trenutno ima nekoliko igrača svetske klase, ali i vrlo dobro uklopljen tim, pa se svi nadaju da će svoj pun potencijal pokazati u azijskoj zemlji.

Na Piksijevom spisku su:

Golmani: Marko Dmitrović (Sevilja), Predrag Rajković (Majorka), Vanja Milinković Savić (Torino)


Odbrana: Stefan Mitrović (Hetafe), Nikola Milenković (Fiorentina), Strahinja Pavlović (Salcburg), Miloš Veljković (Verder), Filip Mladenović (Legija), Strahinja Eraković (Crvena zvezda), Srđan Babić (Almerija)


Vezni red: Nemanja Gudelj (Sevilja), Sergej Milinković Savić (Lacio), Saša Lukić (Torino), Marko Grujić (Porto), Filip Kostić (Juventus), Uroš Račić (Braga), Nemanja Maksimović, Ivan Ilić (Verona), Andrija Živković (PAOK), Darko Lazović (Verona)


Napad: Dušan Tadić (Ajaks), Aleksandar Mitrović (Fulam), Dušan Vlahović (Juventus), Filip Đuričić (Sampdorija), Luka Jović (Fiorentina) i Nemanja Radonjić (Torino)

Ukoliko već sada razmišljate o sastavljanju tiketa, AdmiralBet vam otkriva  svet najboljih kvota. Nova promocija AdmiralBet-a svim novim igračima obezbedila je sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara. Izbor je isključivo na vama - bez ikakvih uslova odigrajte tiket sa vašim omiljenim utakmicama i kombinacijama parova

Svetsko prvenstvo počinje 20. novembra, a četiri dana kasnije će upravo Srbija i Brazil odmeriti snage u prvom kolu grupe G.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
pinokio

11.11.2022 14:32

kakvi smo mi cirkus od NAPRDNE drzave , da se brazil plasi od ovih nasih igraca.d Pa Brazil moze u svakom omemntu da sastavi 5 timova od kojih svaki moze da uzme titulu uz malo srece. Dajte smanjite dozivljaj , da su uplasi pa jos od nasih igraca . kakav cirkus zaista.

Tisa

11.11.2022 20:56

Vi novinari ste dno dna ove države. Dosta bre više takve gluposti.

Autogolman

11.11.2022 21:16

Tako odvratne clanke pisete, da prosto terate coveka da navija protiv sopstvene zemlje.

Mile

19.11.2022 11:29

Naravno da nas se ne plaše, a to je dobro. Ni Portugal se nije plašio. Imamo tim, možemo daleko. Idemoooo... 👊