UMEŠAO SE PIKSI: Da li ste VI NORMALNI? (VIDEO)

Autor:

Sport

09.11.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reč našeg selektora mora da se poštuje!

UMEŠAO SE PIKSI: Da li ste VI NORMALNI? (VIDEO)

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

U danima dok čekamo početak Svetskog prvenstva u Kataru, vreme je i da se prisetimo slavlja naših reprezentativaca nakon pobede u Lisabonu nad Portugalijom - 2:1.

Tog 14. novembra 2021. godine, golovima Mitrovića i Tadića, "orlovi" su rezervisali kartu za Katar.

Tokom slavlja u svlačionici našeg tima začula se i jedna dobro poznata pesma, koju je Dragan Stojković Piksi u svom stilu, "šmekerski" uz osmeh prekinuo:

- Da li ste, bre, normalni?! Šta radite ovo - upitao je Stojković svoje igrače uz osmeh na licu i odmahnuvši rukom, aludirajući na dramatičnu završnicu meča u Lisabonu, a pošto je prekinuo pevanje pesme "dajte Brazil da se igramo" koje je trajalo neko vreme.

Nakon toga usledio je nastavak gore pomenute pesme uz nezapamćenu euforiju.

Srbija će na predstojećem Mundijalu u Kataru igrati u grupi sa selekcijama Brazila, Kameruna i Švajcarske. Prvi meč u Kataru igramo protiv "karioka" 24. nobembra od 20 časova. Nedavno je selektor Brazila Tite saopštio spisak ove selekcije, ali to ne sme da nas obeshrabri. Jer, ako smo srušili Ronalda u Lisabonu, zašto ne bismo i Nejmara u Kataru?

Nakon Brazila sledi duel sa Kamerunom - 28. novembra od 11 sati, kao i sa selekcijom Švajcarske, 2. decembra, takođe od 11 sati.

Prve dve najbolje plasirane selekcije iz naše grupe plasiraće se u osminu finala Mundijala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading