Golgeter ne PUTUJE U KATAR? Srbija saznala najnovije vesti! Selektor šokirao naciju!

Autor:

Sport

04.11.2022

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna odluka!

Golgeter ne PUTUJE U KATAR? Srbija saznala najnovije vesti! Selektor šokirao naciju!

Foto: Starsport

Selektor Brazila Tite je odbio je da saopšti širi spisak od 55 igrača za Mundijal u Kataru, a u ponedeljak će javnost saznati onaj konačan od 26 fudbalera.

Tim pun zvezda svetskog fudala, ali je i pored toga primetno odsustvo nekoliko igrača. Nema Rodriga iz Reala, kao ni Roberta Firmina koji ove sezone beleži zapažene partije u dresu Liverpula. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Roberto Firmino

Očekivani spisak reprezentacije Brazila prema pisanju tamošnjih medija:

Golmani: Alison (Liverpul), Ederson (Mančester Siti) i Veverton (Palmeiras)

Defanzivci: Tijago Silva (Čelsi), Markinjos (PSŽ), Eder Militao (Real Madrid), Aleks Sandro (Juventus) i Danilo (Juventus)

Vezisti: Lukas Paketa (Vest Hem), Kazemiro (Mančester Junajted), Fred (Mančester Junajted), Bruno Gimaraeš (Njukasl) i Fabinjo (Liverpul)

Napadači: Nejmar (PSŽ), Vinisijus Žunior (Real Madrid), Rafinja (Barselona), Entoni (Mančester Junajted), Rišarlison (Totenhem) i Gabrijel Žezus (Arsenal).

Srbija se nalazi u grupi sa Brazilom, Kamerunom i Švajcarskom, a svoj prvi meč u Kataru igramo 24. novembra od 20 časova sa Kariokama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading