KATASTROFALNA VEST ZA SRBIJU: Oporavak Piksijeve uzdanice ne ide po planu! Teško da će u Katar

Autor:

Sport

08.11.2022

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je manje vremena da pregura povredu.

KATASTROFALNA VEST ZA SRBIJU: Oporavak Piksijeve uzdanice ne ide po planu! Teško da će u Katar

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Fudbalska reprezentacija Srbije se pre godinu dana plasirala na Svetsko prvenstvo, koje će početi 20. novembra utakmicom između domaćina Katara i Ekvadora.

"Orlovi" će svoj prvi meč na Mundijalu odigrati 24. novembra protiv selekcije Brazila.

Do tog okršaja sa "Kariokama" se svi navijači našeg nacionalnog tima mole da prođu problemi sa povredama, koji baš gadno muče selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija uoči početka planetarnog šampionata.

Nedavno smo pisali o svim povredama "Orlova", a stanje kod štopera Bohuma Erhana Mašovića se izgleda ne poboljšava. Podsetimo, on ima istu povredu kao i Dušan Vlahović, odnosno problem sa preponama.

Republika

Foto: Starsport

Erhan Mašović

Naime, centralni vezista pomenutog bundesligaša je od početka sezone bio standardni član prve postave na svakoj utakmici, do kraja oktobra kada je zbog povrede propustio duel sa Volfsburgom.

Potom je iz istog razloga preskolio i meč sa Borusijom Dortmund, a situacija nije ništa bolja ni na meču 14. kola prvenstva Nemačke protiv Borusije Menhengladbah, koji se igra u utorak uveče.

Na toj utakmici je Mašović opet bio van stroja, pa se postavlja logično pitanje hoće li 23-godišnji defanzivac putovati u Katar.

Inače, štoper Bohuma je redovan na okupljanjima reprezentacije Srbije, a ove godine je upisao dva nastupa u dresu sa nacionalnim grbom.

Na Mundijalu u Kataru se Srbija takmiči u grupi G, a posle prvog kola i duela sa Brazilom je čekaju utakmice protiv Kameruna i Švajcarske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading