SRBIJA POTPUNO OTPISANA: Šokantne reči pred Mundijal!

Autor:

Sport

08.11.2022

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Treba biti veoma hrabar, pa ovo izgovoriti.

SRBIJA POTPUNO OTPISANA: Šokantne reči pred Mundijal!

Foto: Starsport

Srbija će se na Mundijalu u Kataru naći u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

Po mnogima ulogu autsajdera ima afrička reprezentacija, ali se sa time ne slaže legendarni Samjuel Eto.

Predsednik FS Kameruna dao je veoma hrabru prognozu uoči starta Svetskog prvenstva.

Naime, Eto smatra da prolazak grupe neće biti nikakav problem za njegovu reprezentaciju, već da će Kamerun osvojiti Mundijal. Reprezentaciju Srbije u potpunosti je otpisao.

Foto: Tanjug/AP

Samjuel Eto i Rigobert Song

- Maroko će u osmini finala izbaciti Španiju, kasnije Portugal i Francusku u polufinalu. Što se nas tiče, bićemo u eliminacionim borbama bolji od Belgije u četvrtfinalu i Senegala u polufinalu - rekao je Eto.

Afričke selekcije su tokom čitave istorije Svetskih prvenstvava samo tri puta uspele da stignu do četvrtfinala, Kamerun 1990, Senegal 2002. i Gana 2010. godine.

- Afrika je oduvek imala potencijal da se dobro pokaže na završnom turniru, ali dosad nismo uvek pokazivali sve što znamo. Vremenom smo sticali više iskustva, tako da verujem da neće biti samo puki učesnici, već da imaju kapacitet da osvoje trofej - rekao je Eto i dodao:

- Sposobni smo da osvojimo Mundijal. Da biste to uradili nisu vam potrebna čudovišta ili vanzemaljci, ali jesu dobre pripreme, mentalna čvrstina i ludilo na teren. Baš kao što je imao Inter 2010.

Kamerun prvi meč igra protiv Švajcarske.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading