SRBIJA OVO MORA DA ISKORISTI: Haos među Brazilcima pred Svetsko prvenstvo

Autor:

Sport

08.11.2022

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reagovao čak i legendarni Ronaldo.

SRBIJA OVO MORA DA ISKORISTI: Haos među Brazilcima pred Svetsko prvenstvo

Foto: Tanjug/AP

Reprezentativci Brazila

Svetsko prvenstvo u fudbalu počinje za manje od dve nedelje, tačnije 20. novembra, utakmicom Katar - Ekvador, a reprezentacija Srbije će prvi meč odigrati četiri dana kasnije protiv selekcije Brazila.

Upravo selektor reprezentacije Brazila Tite je u ponedeljak saopštio konačan spisak putnika za Katar, a to je izazvalo reakciju legendarnog Ronalda, onog pravog...

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ronaldo

Luis Nazario de Lima Ronaldo je javno kritikovao selektora Titea, pošto je odlučio da na Mundijal ne vodi najveću mladu zvezdu u državi, Endrika.

- Mnogi žale što na spiku nema Gabrijela Barbose, ali da sam ja selektor u reprezentaciju Brazila bih pozvao Endrika - zagrmeo je "Zuba".

Inače, Endrik Felipe je 16-godišnji napadač Palmeirasa koji je ove sezone za prvi tim odigrao pet utakmica na kojima je dao tri gola.

On je perspektivan fudbaler, koji igra kao profesionalac. Mundijal bi za njega bio senzacionalno iskustvo - nastavio je Ronaldo, koji je na Mundijalu 1994. bio član šampionske generacije Brazila, kada je imao samo 17 godina.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Endrik

- Mislim da to nedostaje brazilskom timu. Dunga nije pozvao Nejmara za SP 2010. u Južnu Afriku, ali je zato Karlos Alberto Pereira poveo mene sa 17 godina na SP 1994. Luiz Felipe Skolari vodio je Kaku na SP 2002. u Japan i Južnu Koreju - zaključio je jedan od najboljih golgetera u istoriji fudbala, čime je stavio do znanja javnosti da bi baš ti mladi igrači mogli da budu put do krova sveta.

Inače, za Endrika su već zagrizli mnogi evropski velikani, a Palmeiras je odredio cenu od 60 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading