UŽAS NAD UŽASIMA: FIFA ELIMINISALA Srbiju sa Mundijala pre njegovog početka! (FOTO)

Autor:

Sport

08.11.2022

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nacija ne veruje svojim očima.

UŽAS NAD UŽASIMA: FIFA ELIMINISALA Srbiju sa Mundijala pre njegovog početka! (FOTO)

Foto: Starsport

Startna postava Srbije pred utakmicu sa Švedskom

Do Svetskog prvenstva u Kataru ostalo je još manje od dve nedelje, a EA Sports i FIFA 23 napravile su predviđanje o tome ko će se popeti na krov planete.

Oni su predvideli da će to biti reprezentacija Argentine, a zanimljivo je da su isto radili za Mundijale u Južnoj Africi, Brazilu i Rusiji i svaki put su bili precizni.

Ipak, ljubiteljima fudbala u Srbiji neće se svideti prognoza za reprezentaciju koju predvodi Dragan Stojković Piksi.

Naime, FIFA je predvidela a će Orlovi ispasti već u grupnoj fazi, a da će u osminu finala iz naše grupe otići Brazil i Švajcarska.

Simulacija je pokazala da će Hrvatska u osmini finala eliminisati Španiju, a da će joj na put stati Portugalija u četvrtfinalu.

 

 

Ukoliko verujemo FIFA 23 simulaciji, u polufinalu će se sastati Argentina i Francuska, kao i Brazil i Portugal, a u veliko finale proći će dve južnoameričke selekcije.

FIFA procenjuje da će u finalu slaviti Lionel Mesi i društvo, a upravo će fudbaler PSŽ-a biti najbolji strelac i najbolji igrač turnira sa osam postignutih golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading