LEKINA ĆERKA U VEZI SA KOLEGOM: Objavila sliku sa novim dečkom, sve pršti od ljubavi, a OVAKO je on pričao o njoj! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.11.2022

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Lečić više ne krije vezu sa poznatim glumcem

LEKINA ĆERKA U VEZI SA KOLEGOM: Objavila sliku sa novim dečkom, sve pršti od ljubavi, a OVAKO je on pričao o njoj! (FOTO)

Foto: youtube.com/ Telegraf.rs TV

Ana Lečić, ćerka našeg poznatog gluma Branislava Lečić, već neko vreme uživa u skladnoj vezu sa crnogorskim glumcem Vuletom Markovićem. 

Kako pišu crnogorski mediji, njih dvoje su se navodno zbližili na snimanju popularne serije "Dug mora", a prvi put su se u javnosti pojavili zajedno na svadbi kolege Omara Bajramspahića krajem avgusta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

 

Na njihovim društvenim mrežama, postoje zajedničke fotografije na kojima su oboje nasmejani od uva do uva.

Ana i Vule funcionišu na relaciji Beograd- Podgorica, pa im to ne predstavlja problem, s obzirom na to da su zaljubljeni i da jedno u drugo imaju poverenja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

 

– Ana je divna, mlada, talentovana i za svoje godine iznenađujuće zrela glumica. Nekako smo kliknuli od starta, stekli obostrano poverenje i dostigli zavidan nivo zaigranosti, što se da osetiti-rekao je za “Kurir” ranije Marković o Ani.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading