IVANA NIKOLIĆ I VOLKOV OBNOVILI VEZU? Pevačica i fudbaler uhvaćeni zajedno, oni se ODMAH oglasili!

Autor:

Zabava

08.11.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica obnovila romansu sa bivšim fudbalerom.

IVANA NIKOLIĆ I VOLKOV OBNOVILI VEZU? Pevačica i fudbaler uhvaćeni zajedno, oni se ODMAH oglasili!

Foto: instagram.com/vovavolkov3, e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Vladimir Volkov

Pevačica i bivša članica grupe ''Hurricane'' Ivana Nikolić pokušava da sačuva privatan život daleko od očiju javnosti, naročito emotivni koji najviše intrigira njene obožavaoce.

Prošle godine dovođena je u vezu sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, mesecima su se krili, ona nije želela da govori o navodnoj vezi sa fudbalerom, tvrdili su da su prijatelji, on je čak u jednom trenutku ugasio društvene mreže, a onda je ljubav pukla. 

Republika

Foto: E/Stock

Ivana Nikolić krije momke

Kako se tada navodilo, do kraha ljubavi je došlo zbog pritiska javnosti i tenzija koji je tadašnji pomoćni trener FK ''Kolubara'' osećao, te je Ivana odlučila da stavi tačku na njihov odnos, a preboljevala ga je na Karibima.

Ivana je zatim, ušla u emotivnu vezu sa hirurgom i političarem Andrejem Bajecom sa kojim je takođe krila ljubav, a estrada je brujala o njihovoj vezi. Međutim, ni ova romansa nije bila dugog veka, a kako se spekulisalo sve je puklo zbog starlete Ive Grgurić.

Republika

Foto: Instagram.com, Facebook.com printscreen

Andrej Bajec

Međutim, kako Republika saznaje, Ivana je odlučila da nakon svega obnovi odnos sa Volkovim.

Kako naš izvor otkriva, koji kaže da je pre nekoliko večeri sedeo sa Ivanom i Vladimirom, pevačica i bivši fudbaler su odlučili da pokušaju ponovo i to, kao i prvi put u tajnosti. Oni navodno svoju vezu od prijatelja ne kriju, te su se zajedno i pojavili u jednom lokalu, gde su sedeli sa prijateljima, a njihov prisan odnos i varnice koje su sevale su jasan znak da su ponovo u ljubavi, što oni nisu poricali svojim najbližima.

Republika

Foto: instagram.com

Vladimir Volklov i Ivana NIkolić obnovili vezu

Mi smo kontaktirali i Vladimira i Ivanu, a njih dvoje ni ovog puta nisu želeli da potvrde da su u vezi.

- Ne znam šta da kažem, devojku nisam video sigurno godinu dana - kratko je rekao Volkov.

- Nisam ga videla duži vremenski period, čak ni srela. U dobrim smo odnosima, ali o vezi sa njim nemam šta da komentarišem, nikakva veza među nama ne postoji osim drugarske - rekla je Ivana.

Republika

Foto: instagram/jeja.radanovic

Sandra Afrika i Vladimir Volkov

Podsetimo, Vladimir Volkov je pre Ivane, oko tri godine bio u vezi sa njenom koleginicom Sandrom Afrikom, koja je navodno prvi put poludela kada je čula da se njen bivši smuvao sa Nikolićevom. Nedavno se spekulisalo da su se Sandra i Volkov pomirili,  a iako on i Ivana negiraju ponovno viđanje, ako se na kraju ispostavi kao tačno, činjenica da joj je Nikolićeva drugi put skinula dečka, dovešće u najavi do novog estradnog rata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading