ČUVENA MODNA KREATORKA JE TETKA SLOBODE MIĆALOVIĆ! Niko nije znao da su njih dve u srodstvu, a onda je glumica sve otkrila!

Autor:

Zabava

08.11.2022

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je Slobodina najveća podrška.

ČUVENA MODNA KREATORKA JE TETKA SLOBODE MIĆALOVIĆ! Niko nije znao da su njih dve u srodstvu, a onda je glumica sve otkrila!

Foto: Instagram printscreen

Instagram printscreen

Glumica Sloboda Mićalović važi za jednu od najlepših na našoj javnoj sceni, pleni prirodnom lepotom i skromnošću, ali i savršenim modnim stilom.

Gde god se pojavila, nosila je prelepe modne kreacije i dobijala pozitivne kritike, a njen modni uzor i kreator čije modele neretko nosi je Verica Rakočević koja joj je, malo njih zna, tetka. Verica je Slobodi bila velika podrška oduvek, a glumica je jednom prilikom otkrila koliko joj je značila kada je došla u Beograd.

Republika

Foto: ATA Images

Verica Rakočević

- Bila sam skroz sama, imala sam svega 18 godina, ali sam rekla sebi sada ćeš da se boriš. Naravno, imala sam ja tetku Vericu ovde, ona je uvek bila tu za mene, ali nisam želela baš da se nakačim sad ženi koja je imala brdo obaveza oko svog posla i dece. Želela sam sve sama da stvorim - ispričala je Sloboda jednom prilikom za domaće medije.

Verica i Sloboda su oduvek imale poseban odnos i jedna za drugu su uvek tu, prenosi Nportal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Savet

09.11.2022 09:55

Drži Vojina podalje od tekte, za svaki slučaj!