NIŽU SE PROBLEMI ZA PEŠIĆA: Srbija protiv Velike Britanije bez još jednog reprezentativca!

Autor:

Sport

08.11.2022

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problemima za Srbiju nikad kraja.

NIŽU SE PROBLEMI ZA PEŠIĆA: Srbija protiv Velike Britanije bez još jednog reprezentativca!

Foto: Starsport

Selektor Srbije Svetislav Pešić

Crvena zvezda je reprezentaciji Srbije stavila četvoricu igrača na raspolaganje za novembarske duele u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, ali u prvom susretu protiv Velike Britanije, selektor Srbije Svetislav Pešić neće moći da računa na Nemanju Nedovića, nezvanično saznaje "Mozzart Sport".

Nedović je sinoć odigrao naporan meč u dresu Crvene zvezde, a proveo je preko 25 minuta u igri protiv Zadra. Još je rovit, nedavno je izašao iz povrede i odigrao tek četiri utakmice, pa je u dogovoru sa selektorom doneta odluka da Nedović preskoči duel sa Britancima narednog petka, ali će biti na raspolaganju državnom timu za utakmicu sa Turskom u Beogradu, koja je na programu tri dana kasnije.

Foto: Starsport

Nemanja Nedović u dresu Crvene zvezde

Reprezentaciji su se, iz redova Crvene zvezde, priključili Luka Mitrović i Ognjen Dobrić, kao i mladi Nikola Topić, pa će oni biti u konkurenciji za oba susreta.

- Dobrić i Mitrović već večeras idu u reprezentaciju. Situacija je takva kakva je - rekao je Vladimir Jovanović, šef struke tima sa Malog Kalemegdana.

Podsetimo, od juče je poznato da u ovom kvalifikacionom prozoru za Srbiju neće igrati Dejan Davidovac, koji je bio član naše selekcije na nedavno završenom Eurobasketu.

Svetsko prvenstvo u košarci je na programu 2023. godine, a održava se u Japanu, Indoneziji i na Filipinima. Titutu brani selekcija Španije, koja je 2019. godine, u Kini, savladala Argentinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading