Jelena Đoković ŽESTOKO ODBRUSILA na priče o Novakovom dopingu! (FOTO)

Autor:

Sport

08.11.2022

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga najboljeg srpskog tenisera imala je šta da kaže.

Jelena Đoković ŽESTOKO ODBRUSILA na priče o Novakovom dopingu! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Jelena Đoković

Trenutno osmi igrač planete, Novak Đoković, našao se u centru pažnje u Parizu.

Pored toga što je stigao do finala, gde je u tri seta poražen od Holgera Runea, Đoković je u prvi plan došao i zbog detalja na meču protiv Stefanosa Cicipasa. Njemu je tada jedan od članova tima dostavio flašicu, a pošto nisu znali koji je napitak u pitanju Novakovi kritičari su odmah naglasili da se radi o dopingu.

U zaštitu Đokovića stali su mnogi svetski teniseri, ali i supruga Jelena koja je žestoko odbrusila jednom navijaču na Tviteru.

Sve je na Novaku. On im dozvoljava da stvaraju ove nepotrebne kontroverze. Zašto se jednostavno ne bi osvrnuo na to kada su ga prethodni put pitali o tome? Umesto toga nazvao ga je magičnim napitkom. Unajmite PR agenciju, preklinjem vas – stigao je komentar Jeleni, a ona je brzo odgovorila:

Republika

Foto: Printscreen/Twitter

Rasprava Jelene Đoković i jednog korisnika Tvitera

- Govoriće kada bude spreman za to. Cela ova besmislica o teranju ljudi da pričaju o nečemu za šta nisu spremni jer su DRUGI nestrpljivi je apsurdna. Sedite malo u tišini. Pazite više na sebe. Nije sve što vidite kontroverzno. Moglo bi biti privatno. Da li je to dozvoljeno - upitala je Jelena.

Novaka je, gostujući u jutarnjem programu televizije K1, branio i otac Srđan, koji je ispričao šta je sve njegov sin prolazio zbog doping kontrola:

- Ta situacija sa flašicom se dešava na 90% mečeva. Jedne godine 17 puta je u toku godine bio na doping kontroli. Dođu mu na kuću, u 2, 3, 5 ujutru. Bude ga. I nikad mu ništa nisu otkrili jer je Novak pravi sportista. Taj strah u vezi tih priča postoji odavno, ali mu ne mogu ništa jer je ispravan - otkrio je Srđan Đoković na televiziji K1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Laki

09.11.2022 11:15

Kako glup covek moze da bude kad pomisli da Djokovicu pripremaju i daju doping pred puni m stadionima. Takav covek je glup da gluplji ne moze da bude.

boki

11.11.2022 05:14

Pa jos gluplji je potez celog njegovog tima koji se tako ponasao , makar mu smuckali multivitamin. I sad su bacili ljagu na čitavu njegovu karijeru. Nemora niko nista da pise, dovoljno je da se vidi snimak i no comment. Mnogo lose okruzenje ima .