Novak dobio OGROMNO PRIZNANJE! Dokaz da je Đoković LJUDSKA GROMADA!

Autor:

Sport

08.11.2022

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo ko ovim može da se pohvali.

Novak dobio OGROMNO PRIZNANJE! Dokaz da je Đoković LJUDSKA GROMADA!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković poražen je u finalu Mastersa u Parizu od Danca Holgera Runea.

Talentovani Rune uspeo je da stigne do preokreta, te u tri seta sruši najboljeg srpskog tenisera. Đoković je čestitao Runeu na trijumfu, a kasnije mu je posvetio i objavu na Instagramu gde je, uz njihovu zajedničku fotografiju, napisao komentar:

- Čestitam Holgeru Runeu i njegovom timu. Kao i uvek, hvala Parizu na nestvarnom iskustvu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Ubrzo je stigao odgovor. Rune je prokomentarisao Novakovu objavu i oduševio čitavu planetu. Ne zaboravlja Danac šta je Đoković sve uradio za njega od kad je ušao među profesionalce, pa je napisao sledeće:

- Hvala ti što si me sačekao raširenih ruku i olakšao mu tu tranziciju iz juniorskog u seniorski tenis. Nikada ti to neću zaboraviti. Veliki si šampion - napisao je Holger Rune i pokazao da ima veliko poštovanje prema Srbinu.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Odgovor Holgera Runea Novaku Đokoviću

Đoković je dobio priznanje koje dokazuje da je ljudska gromada i da je tu za svakog ko se nađe u situaciji u kojoj do sada nije bio.

Novaka Đokovića čeka još jedan izazov do kraja sezone - završni Masters u Torinu koji traje od 13. do 20. novembra. Prošle godine, Srbin je u Torinu učešće završio u polufinalu u kom je izgubio od aktuelnog šampiona Aleksandra Zvereva. 

- Sigurno ću otići nekoliko dana ranije u Torino kako bih se aklimatizovao na sve uslove koji vladaju tamo. Torino je na velikoj nadmorskoj visini i moraću dobro da serviram - istakao je Novak o finalnom izazovu sezone, a govorio je tom prilikom i o povredi koju je doživeo u Parizu:

- Sve je u redu. Normalno je da kada igrate dan za danom osetite mala zatezanja, ali nisam se povredio. Borio sam se do poslednjeg momenta. Jednostavno, nije mi bilo suđeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading