ŠOKANTNA ODLUKA: Odustao od završnog turnira posle finala u Parizu!

Autor:

Sport

06.11.2022

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle trilera u finalu doneo je iznenađujuću odluku.

ŠOKANTNA ODLUKA: Odustao od završnog turnira posle finala u Parizu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Holger Rune

Holger Rune, koji je u finalu Mastersa u Parizu savladao Novaka Đokovića posle velikog preokreta, odlučio je da ne nastupi na završnom Next Gen turniru, već se igrati na Mastersu u Torinu.

Next Gen turnir se organizuje svake godine, a na njemu nastupa osam najboljih mladih tenisera, koji su tu čast stekli rezultatima u prethodnoj sezoni. Ipak, Rune je odustao od nastupa na turniru na kom bi bio najveći favorit, zato što je dobio priliku da nastupi na završnom Mastersu u Torinu, gde će učestovati osam najboljih tenisera u godini.

Foto: Tanjug/AP

Rune je u Parizu napravio najveći uspeh u karijeri

Od nastupa u Torinu je odustao Karlos Alkaras, a priliku da igra u gradu "Fijata" je dobio Tejlor Fric, koji je takođe odustao od te prilike. Posle toga, šansa je ponuđena je Holgeru Runeu, osvajaču Mastersa u Parizu, koji je prihvatio poziv i igraće na turniru u Torinu.

Na taj način je kompletirana lista svih učesnika turnira u Torinu, koji će početi 13. novembra, a trajaće sve do 20. novembra, kada ćemo dobiti osvajača poslednje teniske titule u sezoni.

Osim Danca, u italijanskom gradu će igrati i Novak Đoković, Rafael Nadal, Danil Medvedev, Andrej Rubljov, Stefanos Cicipas, Feliks Ože-Alijasim, a vizu je obezbedio i Kasper Rud, koji je ove godine nastupio u dva Grend slem finala.

Titulu neće imati priliku da brani Aleksandar Zverev, koji je prošle sezone u velikom finalu savladao Danila Medvedeva, rezultatom 2:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading