NOVAK POKAZAO VELIČINU I U PORAZU: Džentlmenski POTEZ Đokovića - Srbin bez trunke SUJETE, Nadal ovo nikada ne bi uradio!

Autor:

Sport

07.11.2022

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za razliku od Rafe koji se konstantno vadi na povrede, Nole gospodski čestitao Runeu na velikom podvigu u "gradu svetslosti".

NOVAK POKAZAO VELIČINU I U PORAZU: Džentlmenski POTEZ Đokovića - Srbin bez trunke SUJETE, Nadal ovo nikada ne bi uradio!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković neočekivano je poražen u finalu pariskog mastersa, iako je osvojio prvi set, a mnogi su razlog neuspeha potražili u povredi najboljeg igrača u istoriji "belog sporta".

Danac Holger Rune slavio je veliku pobedu posle preokreta, a Nole je na džentlmenski način odgovorio novinaru, pritom stavivši do znanja svima da ne želi da traži nikakav alibi.

Ne bih previše da pričam o tome jer ćete to iskoristiti kao izgovor za moj poraz. Ne, sve je bilo u redu. Normalno je kad igramo dan za danom, ponekad se dogodi povreda. Borio sam se do poslednjeg daha. Ovo samo nije bio pobednički dan za mene - objasnio je osvajač 21 Grend slem titule, koga očekuje nastup na Završnom Mastersu.

 

 

Svaki poen je važan u ovoj fazi moje karijere. Kad god igram trudim se da pobedim, to nije tajna. Takav mi je mentalitet i pristup za Torino. Osećam se dobro na terenu. Naravno da sam razočaran ovim porazom, bio sam blizu cilja. Svelo se sve na nekoliko poena. Nivo tenisa koji pružam je visok i imam svoje izglede. Tamo je svaki meč finale i nijedan neće biti lak. Morate biti spremni, sveži i dostupni. Imamo dan između svakog meča tako da ću odmarati između susreta, to je dobra stvar. Videćemo, igrao sam tamo prošle godine veoma dobro. Igrao sam polufinale. Znam da je veći odskok, Teren je vrlo brz, servis mora da bude dobar. Biću tamo par dana ranije, da treniram. Nadam se da ću biti u najboljem izdanju - zaključio je Novak Đoković.

Turnir u Torinu na programu je od 13. do 20. novembra, a titulu je prošle godine osvojio Nemac Aleksandar Zverev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading