HRABRO I SAMOUVERENO! Pobedio Đokovićevim oružjem: Rune objasnio kako je stigao do VANSERIJSKOG PODVIGA u Parizu!

Autor:

Sport

07.11.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danski as se probio u Top 10 posle maestralnih partija u "gradu svetlosti".

HRABRO I SAMOUVERENO! Pobedio Đokovićevim oružjem: Rune objasnio kako je stigao do VANSERIJSKOG PODVIGA u Parizu!

Foto: Tanjug/AP

Danski teniser Holger Rune

Danski teniser Holger Rune istakao je da je savladao Novaka Đokovića u finalu Mastersa u Parizu zahvaljujući činjenici da je bio "pravi kada je to bilo najpotrebnije", što je inače odlika Noletove igre.

- Pre svakog meča verujem da mogu da pobedim bez obzira sa kim igram. Znao sam da će u ovom finalu biti potrebno malo više. On je odigrao više od stotinu finala u karijeri, mnogo je iskusniji od mene - rekao je Rune i dodao:

Samo sam pokušao da iskoristim svoju mladalačku snagu, da učinim sve da ga stavim pod pritisak. Igrao sam odlično u važnim trenucima i to je ono što je napravilo razliku. Bilo je zaista teško. Ovo je verovatno jedan od najtežih mečeva koje sam odigrao.

 

 

Danac je otkrio da se recept za preokret krije u samopouzdanju.

Morao sam to da prihvatim, jer je Novak neverovatan igrač, sportista. Morao sam da prihvatim da će me brejknuti. Jednostavno sam morao da nastavim dalje posle toga i pokušam da iskoristim svoju šansu kada je budem dobio - dodao je Rune.

Rune je bio dobar u razmenama, a često je menjao ritam drop-šotovima.

- Morao sam da budem i hrabar. Ranije samo bio nervozan kada sam igrao protiv Novaka, bilo je stresno. Morao sam da se smirim. Bio sam i kreativan, menjao sam ritam drop-šotovima. Nije uvek uspelo, ali nekoliko puta jeste. Dovoljno dobro je funkcionisalo, srećan sam - zaključio je Rune.

Rune je od ponedeljka 10. teniser sveta, a godinu je započeo van 100 najboljih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading