NOVAK UPLAŠIO NAVIJAČE: Ove reči ne ulivaju nadu

Autor:

Sport

06.11.2022

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković čestitao Norvežaninu na pobedi, pa zabrinuo svoje fanove.

NOVAK UPLAŠIO NAVIJAČE: Ove reči ne ulivaju nadu

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da se domogne 91. titule u karijeri, pošto je u finalu Mastersa u Parizu poražen od Holgera Runea.

Jedan od najvećih talenata svetskog tenisa je savladao Noleta posle velikog preokreta sa 2:1 (3:6, 6:3, 7:5).

Posle velikog finala, Đoković nije bio previše rečit, a uglavnom se obraćao novom šampionu turnira u prestonici Francuske.

Čestitam tebi i tvom timu, zaslužio si titulu - započeo je Novak.

- Volim tvoj karakter, voliš tenis, veliki si radnik. Sjajna budućnost je pred tobom - rekao je Nole svom velikom prijatelju, sa kojim neretko zajedno trenira.

Potom se našalio sa njim, pitavši ga za težinu pehara.

Malo je težak, zar ne?

Na kraju, srpski as nije bio previše utučen zbog toga što ga je Holger Rune pobedio.

Nekad dobiješ, nekad izgubiš. Izgubio sam od boljeg protivnika. Bio je bolji u krucijalnim trenucima - poručio je Đoković, koji je tim rečima malo i uplašio svoje navijače, pošto je priznao da je mladi Norvežanin bio bolji.

Do kraja sezone, Đoković će igrati još samo Završni Masters turnir u Torinu, dok je Rune ostao prvi ispod crte, ali će svakako biti u Italiji, nadajući se da će se neko od osmorice učesnika povući.

Podsetimo, mladi Karlos Alkaras je već zbog povrede odlučio da se ne takmiči u Torinu, pa zato Norvežanin koji će od ponedeljka biti deseti teniser sveta čeka samo još jedno povlačenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading