Otkrivena pozadina Novakovog "DOPINGA": Svi imaju svoje tajne...

Autor:

Sport

07.11.2022

23:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odgovor na pitanje koje je zanimalo sve.

Otkrivena pozadina Novakovog "DOPINGA": Svi imaju svoje tajne...

Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković

Novak Đoković stigao je do finala Mastersa u Parizu gde je u tri seta poražen od mladog Danca Holgera Runea.

Đoković je odigrao fenomenalan turnir i malo mu je nedostajalo da stigne do nove titule u prestonici Francuske. 

Sumnju na Novakove igre bacio je jedan od njegovih najvećih kritičara, Ben Rotenberg. On je pokrenuo pitanje - šta se nalazi u flašici koja je iz publike stigla do Novaka u toku meča protiv Stefanosa Cicipasa.

Na snimku tokom meča protiv Stefanosa Cicipasa vidi se kako Novakov tim, odnosno Ulises Badio, mućka flašicu sa pićem i dodaje skupljačici loptica da odnese srpskom teniseru.

 

 

Nekima je bio problematičan način na koji je to Argentinac radio, a Robiju Kenigu, bivšem južnoafričkom teniseru, jasno je o čemu se radilo.

- Ne mogu da verujem da se o ovome uopšte diskutuje. Elitni sportisti u svakom sportu, ali posebno onim individualnim, ne žele da njihovi rivali znaju njihove 'poslovne tajne'. To su osnove takmičenja. Da li ste ikada videli trening program Pjera Paganinija za Rodžera Federera? Nema šanse - istakao je Kenig i zatvorio ovu temu.

Dakle, daleko od toga da se Đoković "dopingovao", ali svaki teniser ima svoju tajnu i taktiku kojom teži da dođe do pobede, pa tako i Novak ima svoj "čarobni napitak".

Podsetimo, Đoković je pomenuti meč protiv Stefanosa Cicipasa dobio, takođe posle tri seta - najbolji srpski teniser osvojio je prvi period igre, Grk je uzvratio, a Novak je bio bolji u trenucima odluke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading