NEDOVIĆ PRED MONAKO: Imaju sjajnu ekipu, duplo veći budžet...

Autor:

Sport

02.11.2022

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije se nada podršci sa tribina u Kneževini.

NEDOVIĆ PRED MONAKO: Imaju sjajnu ekipu, duplo veći budžet...

Foto: Starsport

Nemanja Nedović

Košarkaši Crvene zvezde u petak od 21 čas gostuju Monaku u šestom kolu Evrolige, a put Kneževine su krenuli u sredu avionom, zajedno sa fudbalerima koji dan ranije u okviru Lige Evrope igraju meč sa fudbalskom sekcijom Monaka.

Okupljenim novinarima na aerodromu je izjavu dao bek crveno-belih Nemanja Nedović.

Očekuje nas jako teška utakmica, Monako igra sjajno ove sezone, imaju 4-1 u Evroligi, imaju sjajnu ekipu... Mislim da im je budžet duplo veći u odnosu na prošlu sezonu i na svakoj poziciji imaju po dva evroligaška igrača. Neće biti lako, ali pokušaćemo na leđima ove dve pobede u EL i ABA da nastavimo taj dobar niz i vratimo se u Beograd sa pobedom - započeo je razgovor sa "sedmom silom" reprezentativac Srbije.

Veliki broj navijača stiže u Monako da u četvrtak bodri fudbalere, pa bi neki od njih mogli da ostanu i do petka da pruže podršku pulenima Vladimira Jovanovića.

Ja se nadam... Nemam tu informaciju, ali se nadam da će biti naših navijača. To je mala hala gde svaki navijač znači, tako da se radujem tome - smatra Nedović.

Eksplozivni košarkaš je uvodni deo sezone propustio zbog povrede i tek je odigrao dve utakmice nakon oporavka.

Osećam se dobro. Iz utakmice u utakmicu će biti sve bolje i bolje. I dalje nisam blizu svog maksimuma, potrebni su mi treninzi i utakmice, tako da me raduje što pobeđujemo kako sam se vratio.

Republika

Foto: Republika

Nemanja Nedović

Na kraju je poželeo sreću fudbalskoj sekciji voljenog kluba.

Ni njima neće biti lako, sigurno. Ovo im je ključna utakmica za prolaz, koliko sam shvatio treba im barem 2:0 za prolaz, možda i 5:0, a to je najgore, kad ne zavisi sve od tebe. Želim im svu sreću, pa da slavimo zajedno - poručio je Nedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading