VELIKA CRVENO-BELA PORODICA: Fudbaleri i košarkaši Crvene zvezde zajedno čarterom putuju za Monako (VIDEO, FOTO)

Autor:

Sport

02.11.2022

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monako i Zvezda ove nedelje imaju pravi dvomeč u Kneževini.

VELIKA CRVENO-BELA PORODICA: Fudbaleri i košarkaši Crvene zvezde zajedno čarterom putuju za Monako (VIDEO, FOTO)

Foto: Starsport

Fudbaleri i košarkaši Crvene zvezde u četvrtak, odnosno petak, igraju mečeve međunarodnih takmičenja protiv fudbalske i košarkaške sekcije Monaka. To su iskoristili da zajedno avionom otputuju u Kneževinu.

FK Crvena zvezda u četvrtak od 18 časova i 45 minuta gostuje u poslednjem kolu Lige Evrope, dok KK Crvena zvezda dan kasnije od 21.00 igra svoj meč šestog kola Evrolige.

Fudbaleri crveno-belih će na stadionu "Luj II" imati imperativ pobede, jer im samo ona garantuje evropsko proleće, dok je trijumf i te kako potreban i košarkašima koji trenutno imaju skor 1-4 u elitnom takmičenju.

Izabranici Miloša Milojevića s jedne i Vladimira Jovanovića s druge strane na ta gostovanja putuju zajedno avionom, čarter letom.

Čarter je nešto što fudbaleri šampiona Srbije redovno koriste kada idu na evropska gostovanja, dok je za košarkaše ovo sada pravi luksuz, jer inače putuju redovnim linijama. Zbog toga neretko po aerodromima provode sate dok presedaju i "lome" se na neudobnim stolicama kako bi ugrabili koji minut sna.

Baš zbog toga, ovo bi mogla da bude olakšavajuća okolnos košarkašima Zvezde, koji će protiv Monaka biti odmorniji nego inače, pa možda prikažu još bolju partiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading