PANIKA NA MARAKANI: Katastrofalne prognoze pred meč sa Monakom

Autor:

Sport

02.11.2022

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Milojević biće na velikim mukama.

PANIKA NA MARAKANI: Katastrofalne prognoze pred meč sa Monakom

Foto: fkcrvenazvezda

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 18 časova i 45 minuta gostuju Monaku u utakmici poslednjeg kola grupne faze Lige Evrope.

Uoči meča na stadionu "Luj II", izabranici Miloša Milojevića ne nalaze se u zavidnoj poziciji, pošto su poslednji na tabeli grupe H.

Standings provided by Sofascore

Međutim, realnu šansu za prolazak u nokaut fazu drugog po kvalitetu klupskog takmičenja na Starom kontinentu još imaju.

Ferencvaroš u poslednje kolo ulazi bezbrižno, pošto je sa deset bodova i boljim međusobnim skorom od Monaka obezbedio prvu poziciju i direktan plasman u osminu finala, dok će se za drugo mesto voditi velika borba.

"Kneževi" imaju sedam bodova, jedan više od Trabzona i beogradskih crveno-belih.

Prema tome, Zvezda će evropsko proleće osigurati samo u slučaju pobede nad Monakom, a da bi avanturu nastavila u Ligi Evrope, a ne Ligi konferencija, potrebno joj je da trijumfuje ubedljivije nego što će to eventualno uraditi Trabzon kod kuće protiv Fradija.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Ipak, sudeći po bukmejkerima, to neće biti nimalo lak zadatak za šampiona Srbije.

Naime, u najvećim svetskim kladionicama kvota na pobedu Zvezde iznosi između 4,90 i 5,25, dok je Monako sa 1,60 do 1,70 apsolutni favorit.

To jasno oslikava da se šanse crveno-belih da prezime u Ligi Evrope mere promilima, ali Zvezda je klub koji je u bogatoj istoriji imao neke mnogo veće pobede od ove potencijalne u Monte Karlu, pa se navijači kluba sa "Marakane" nadaju da će takav slučaj biti i ovog puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading