Crvena zvezda je NAJBOLJI klub u Ligi Evrope!

Autor:

Sport

01.11.2022

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brojke ne lažu.

Crvena zvezda je NAJBOLJI klub u Ligi Evrope!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde trenutno su najbolji i najuspešniji klub koji nastupa u Ligi Evrope, ako je suditi formu u kojoj se trenutno nalaze sve ekipe koje igraju u drugom najjačem fudbalskom takmičenju u Evropi.

Crveno-beli su jedina od 32 ekipe koja je zabeležila svih pet pobeda u prethodnih pet susreta, kako u Ligi Evrope, tako i u domaćem prvenstvu.

Do tog uspeha Zvezda je došla pobedama u Superligi Srbije protiv Radničkog iz Kragujevca, Vojvodine, Radničkog iz Niša i Kolubare, a tu je i trijumf protiv Trabzona u utakmici petog kola Lige Evrope.

Nakon Crvene zvezde slede Sent-Žiloa, Fenerbahče i Ren, koji u prethodnih pet susreta imaju četiri pobede, ali i jedan upisan remi. Nakon njih su Ludogorec i Union Berlin, koji imaju četiri trijumfa, ali i jedan poraz u poslednjiih pet odigranih mečeva. 

Listu od najboljih deset ekipa popunjavaju i Mančester junajted, Šturm, Karabag i Arsenal.

Takmičenje u Ligi Evrope se nastavlja u četvrtak, kada je na programu poslednjih 16 utakmica koji će odlučiti koje će se ekipe naći u drugoj fazi. Crvena zvezda mora da pobedi Monako da bi zadržala šanse da obezbedi prolaz dalje. Ukoliko izgubi ili odigra nerešeno, verovatno završava svoju epizodu u Evropi za ovu sezonu.

Utakmica između Monaka i Crvene zvezde je na programu u četvrtak od 18:45 na stadionu "Luj drugi".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading