EDB PODNOSI KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV ČEDE, A TUŽIĆE GA I VLASNIK STANA: Jovanović će morati da objasni krađu struje!

Autor:

Vesti

02.11.2022

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čedomir Jovanović uskoro će pravosudnim organima morati da objasni skandal sa krađom struje od komšije, saznaje Republika.

EDB PODNOSI KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV ČEDE, A TUŽIĆE GA I VLASNIK STANA: Jovanović će morati da objasni krađu struje!

Foto: ST/V. LUKIĆ, Republika

Šokantno otkriće portala Republika da je prvi čovek Liberalnodemokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović krao struju od komšije dobilo je nastavak pošto je Elektrodistribucija Beograd podnela je krivičnu prijavu.

Prema informacijama portala Republika, krivičnu prijavu protiv Jovanovića podneće i V.Z, vlasnik stana na čije je brojilo pokušao da se prikači šef LDP koji je poslednjih meseci u žiži javnosti pošto niže jedan skandal za drugim.

Podsetimo, kako je Republika prva pisala, nakon nekoliko neuspešnih pokušaja Jovanovića da se "zakači na brojilo" komšije, on je odlučio da se "poveže direktno na kabl", čime je ugrozio sve stanere u zgradi, jer bi to moglo da izazove požar.

Republika

Foto: printscreen

 

Kada smo ga pozvali za komentar, podsetimo, Jovanović je rekao da se "radi o običnoj gluposti".

- Zaista nemam šta da vam izjavim, ni kako da budem jasniji, jer znam ko je to slagao i znam i zašto - rekao je Jovanović.

Inače, lider LDP već se nalazio u žiži pažnje javnosti pošto se potukao sa ženom.

Čedomir Jovanović, lider LDP, 18. jula izazvao je i incident na Novom Beogradu zbog kog je protiv njega podneta krivična prijava Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu, na snimku bezbednosne kamere videlo se kako reketom tuče vlasnika centra za fizikalnu terapiju „Fizio centar" Žarka Ivkovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Tito

02.11.2022 10:31

Kad je prosao ubistvo Z Dj zasto nebi krao struju i tukao ljude po ulici . Novo Banovska sirotinja kog se odreklidtekli drugari sa BBrda.z

Gradjanin

02.11.2022 12:03

Tesko se covek navikava da kad nista ne placas odjednom se pojave troskovi i to ne mali.sta ti je politika! Juce si mogao sve a danas vise ne.steta sto nema smisla za biznis sad bi bio Miskovic koliko je uzeo. Neuspesan u svemu.