ČEDOMIR JOVANOVIĆ KRADE KOMŠIJAMA STRUJU: Podneta još jedna KRIVIČNA PRIJAVA protiv njega, mogao je da izazove požar (FOTO)

Autor:

Vesti

01.11.2022

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne prestaje da privlači negativnu pažnju javnosti.

ČEDOMIR JOVANOVIĆ KRADE KOMŠIJAMA STRUJU: Podneta još jedna KRIVIČNA PRIJAVA protiv njega, mogao je da izazove požar (FOTO)

Foto: printscreen/Kurir TV

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović ponovo je u centru skandala. 

Po prijavi komšije, Jovanoviću je  EDB  danas skinuo brojilo zbog neplaćenih računa i zloupotrebe, a MUP mu je pisao prijavu zbog krađe struje komšijama.

Prema prijavi komšije, Čedomir je već dva puta pokušao da se prikači na njegovo brojilo,a nakon tog incidenta odlučio je da se zakači direktno na kabl, čime je ugrozio sve stanare u zgradi, jer bi to moglo da izazove požar.

Republika

Foto: Republika

Čedina "majstorija"

Kada smo pozvali Čedomira Jovanovića za komentar, on nam je kratko odogovorio da se radi o "običnoj gluposti".

- Zaista nemam šta da vam izjavim, ni kako da budem jasniji, jer znam ko je to slagao i znam i zašto - rekao je Jovanović.

Podsetimo, lider LDP-a se već nalazio na naslovnim stranama prošlog meseca nakon što se potukao sa ženom.

Čedomir Jovanović, lider LDP, 18. jula izazvao je i incident na Novom Beogradu zbog kog je protiv njega podneta krivična prijava Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu, na snimku bezbednosne kamere videlo se kako reketom tuče vlasnika centra za fizikalnu terapiju „Fizio centar“ Žarka Ivkovića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lazar

01.11.2022 22:09

Silerova, Cedin prelaz, napad reketom na coveka, porodicno (ne)nasilje - kad se kuva grasak s mesom, kradja struje... Jednom recju Cedomir. On je bolji, pametniji, moralniji od svih nas i stvarno zasluzujemo da nas prezire!

Gaginho

02.11.2022 03:33

"Ugledan, primeran političar". Čovek koji nas dve i više decenija "uči poštenju", kritikuje, prevaspitava. Gledam ga i posmatram više od dve decenije i što sam pomislio tada mislim i sada, i što je najcrnje, sve sam pogodio.