EVO ZBOG ČEGA SE ČEDA JOVANOVIĆ POTUKAO SA ŽENOM! Ona htela da ide iz Srbije!

Autor:

Vesti

20.10.2022

05:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena pobesnela kad je čula da Čeda želi da otkupi stan u kome kao podstanari žive godinama.

EVO ZBOG ČEGA SE ČEDA JOVANOVIĆ POTUKAO SA ŽENOM! Ona htela da ide iz Srbije!

Foto: ST/N. Pančić;ATA images

Do sukoba između političara Čedomira Jovanovića i njegove supruge Jelene, o kome su prošle srede brujali svi mediji u Srbiji, došlo je zbog potencijalnog otkupa stana za 650.000 evra na Novom Beogradu u kome Jovanovići žive već deceniju.

Naime, kako otkriva izbor blizak lideru LDP, Jovanović je želeo da kupi stan u Bulevaru Zorana Điniđića koji iznajmljuje već deset godina za oko 2.000 mesečno, a koji je trenutno ponuđen na prodaju, dok je njegova supruga pobesnela zbog te ideje, jer već dugo želi da napusti Srbiju, gde je duboko zabrinuta za bezbednost supruga, ali i cele porodice.

- Jovanovići već deceniju iznajmljuju stan na Novom Beogradu za 2.000 evra mesečno. U Beograd je poslednjih meseci došlo puno i Rusa i Ukrajinaca, i cene nekretnina su otišle u nebesa, pa je vlasnik tog stana odlučio da je sada idealan trenutak da ga proda. Kako Jovanovići tu žive već dugo i mnogo su ulagali u stan, stanodavac je prvo njima ponudio da ga otkupe. Čeda mnogo voli Novi Beograd kao kraj, u ovom stanu su im odrastala deca, a on i Jelena su mnogo i ljubavi i novca uložili u opremanje... Koliko sam načuo, Jovanović ima novac za učešće, a ostatak iznosa bi isplaćivao iz kredita. Baš tog jutra kad je izbio haos koji se završio i odlaskom u policiju, Čeda je krenuo u banku kod prijatelja da se raspita o kreditu - priča za Kurir izvor iz političarevog okruženja i objašnjava:

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Čeda i Jelena Jovanović

 

- Međutim, Jelena je pobesnela kada je čula za ovo! Ona već godinama živi pod pritiskom, veoma je zabrinuta za bezbednost supruga i bukvalno pretrne od straha svaki put kad on izađe iz kuće, naročito nakon njegovog sukoba s navijačima ispred zgrade prošle godine. Najmirnije se oseća van Srbije i ubeđuje muža da se isele. Deca su im porasla, sin Mihajlo već studira u inostranstvu, a uskoro će i ćerka Jana... Jelena smatra da ih više ništa ne vezuje za Srbiju, plus da im se ovde samo "pakuju" afere. Čeda još nije spreman da napusti grad u kojem je odrastao, školovao se i gradio političku karijeru, iako je i sam svestan da bi mu život u inostranstvu bio mirniji, ali odlučiće ono što je najbolje za celu porodicu.

Jovanović je potvrdio da vlasnik stana s kojim je imao ugovor o desetogodišnjem zakupu sada želi da proda nekretninu, ali je negirao da je cena stanarine 2.000 evra.

- Tokom godina smo stan adaptirali za porodicu sa četvoro dece, pregrađivali, menjali parkete, radijatore, nameštaj, a vlasnik stana nam je na konto toga umanjio cenu zakupa. Pre dve nedelje nas je pitao da li smo zainteresovani za kupovinu stana, on nije mislio da ga prodaje, ali Rusi ne pitaju koliko košta i shvatio je da je ovo idealan trenutak. Ponudio nam je nižu cenu zbog naših ulaganja, ali i da nam od prodaje vrati deo novca za ulaganja... Nema iznosa, mora da se izvrši procena stana. Nemam svoj stan jer živim ovaj ludi život, bilo mi važnije da skupim pare za kampanju, nego da kupim sebi nekretninu - kazao je Jovanović i dodao da nije doneo nikakvu odluku:

Republika

Foto: Instagram/Printskrin

Čeda i Jelena Jovanović

 

- Volim Novi Beograd, tu sam odrastao, živim u Zoranovoj ulici... Imamo par porodica u ovoj zgradi s kojima se družimo. Sa druge strane, mnogo ljudi mi je skretalo pažnju da je ovde teže sačuvati moju bezbednost, ne zna se ko će na vrata da mi dođe, na koga ću naleteti napolju... Drugi sam čovek kad odem u inostranstvo, razumem što se porodica uželela mira. Nema tu nikakve senzacije, moram da vidim gde bi deca volela da žive.

Da podsetimo, 12. oktobra u medijima je osvanula vest da su se Jovanovići potukli u stanu, a da je Čedu policiji prijavila tašta. Međutim, oboje su to kasnije negirali.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Moler

20.10.2022 06:46

Srpska elita…..sto bi se reklo