POMIRILI SE ČEDA I JELENA? Nakon saslušanja u policiji, Jovanovići razmenjivali nežnosti u restoranu (FOTO)

Autor:

Vesti

12.10.2022

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavila se fotografija.

POMIRILI SE ČEDA I JELENA? Nakon saslušanja u policiji, Jovanovići razmenjivali nežnosti u restoranu (FOTO)

Foto: printscreen/Kurir TV

Nakon što je lider LDP-a Čedomir Jovanović jutros prijavljen za porodično nasilje i završio u pritvoru iz kojeg je odmah prebačen na VMA zbog povrede na glavi, bračni par je večeras uhvaćen u jednom restoranu u trenutku dok su razmenjivali nežnost.

Kako mediji prenose, Jelena i Čeda su, nakon burnog dana, rešili da im noć bude lepa. Na društvenim mrežama se pojavila fotografija bračnog para Jovanović - na kojoj su zagrljeni i ljube se.

Podsetimo, policiji je danas oko 10.30 sati prijavljeno nasilje u porodici u Novom Beogradu, a potukli su se lider Čedomir i njegova supruga Jelena.

 

 

Čedomir je potom zadržan u policijskoj stanici na trežnjenju jer je, kako tvrdi njegov advokat, popio bromazepam za koji je imao recept.

Posle 12 sati provedenih u pritvoru, lider LDP-a je završio na VMA jer je povredio glavu, a koju mu je prethodno razbila bokalom supruga Jelena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading