JEZIVO! Evo kako je Belivuk reagovao kada je Lalić otkrio da su planirali ATENTAT NA PREDSEDNIKA! Svi se okrenuli ka njemu

Autor:

Hronika

08.11.2022

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 18 sati sudjenje je završeno kada se Srdjan Lalić pozalio da je umoran, a nastavak je zakazan za četvrtak 10. novembra u popodnevnim satima.

JEZIVO! Evo kako je Belivuk reagovao kada je Lalić otkrio da su planirali ATENTAT NA PREDSEDNIKA! Svi se okrenuli ka njemu

Foto: St/N. Pančić, Pritnscreen TV Pink, E-stock, Tanjug

Srđan Lalić, Marko Miljković i Veljko Belivuk

Posle pauze mnogo je bilo uzbudljivije u boksu za optužene jer su oni više reagovali na navode Srđana Lalića uz konstantno smejanje.

Dok je okrivljeni svedok govorio kako su kavčani ubili Šarca, Miljković je ironično dobacivao nešto i smejao se okrećući se oko sebe. Pogled je zadržao na Belivuku, ali mu je osmeh iščezao.

Ni sa Belivukove strane nije bilo reakcije. 

Veljini vojnici su se grohotom smejali kada je Lalić ispričao da su od Ljepoje u garderobi našli pet, šest hiljada dinara, očigledno se podsmevajući cifri koja je za njihove prohteve vrlo skromna. 

Veljko Belivuk i Marko Miljković  su se kliberili i grohotom smejali prekrivajući oči šakama kada je Lalić ispričao da je Zvicer za početak dao pet miliona evra za atentat na Vučića i upodobljavanje klime u Srbiji nalik onoj kakvu su uživali u Crnoj Gori. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (3)

Loading
Branko

08.11.2022 19:03

Za ove monstrume 5X smrtna kazna. Sprdaju se sa sudstvom i narodom. Kako li se osećaju porodice ubijenih kad gledaju ove bezočne psihopate.

Mosonja

08.11.2022 20:46

Strljati svi koji su od te mafije tih 30inu i kakvo sudjenje. Živela Srbija

Sarkovracar

08.11.2022 21:38

Lagano PRAVDA STIZE ZELIM IM DUG ZIVOT