ZVICER DAO 50.000 ZA PUCAČA NA ŠARCA: Lalić progovorio o likvidaciji "Pink pantera"! Otkrio ko ga je namamio u Ušće

Autor:

Hronika

08.11.2022

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Šarac (35), "Pink panter" i blizak saradnik škaljarskog klana, pre dve godine teško je ranjen u sačekuši u tržnom centru "Ušće" na Novom Beogradu, a nakon devet dana preminuo je u Urgentnom centru u Beogradu.

ZVICER DAO 50.000 ZA PUCAČA NA ŠARCA: Lalić progovorio o likvidaciji "Pink pantera"! Otkrio ko ga je namamio u Ušće

Foto: Privatna arhiva

Srđan Lalić tokom svedočenja u predmetu Belivuk-Miljković izneo je detalje ubistva Aleksandra Šarca.

- Nadzirali smo Šarčevu kuću na banovom Brdu. On se svuda kretao sa pancirom. Prvo smo hteli da likvidiramo njegovog kuma koji je je na skaju bio Salvatore. Kad smo saznali da Šarac učestvuje u pripremi ubistva Veljka i Marka počeli smo mi da planiramo njegovo ubistvo. U vozilom koje smo parkirali ispred njegove kuće instalirali smo kameru i tako smo ga pratili. Nadzirali smo mu kuću, svuda se kretao blindiranim vozilom, sa pancirom, bio je oprezan - navodi Srđan Lalić i dodaje:

Na sastanak u Tržni centar je namamio Kačarević, a Nikola Vušović je angažovao pucača na Šarca za 50.000 evra koje mu je dao Zvicer.

Miljković je rukovodio tom likvidacijom, davao je detaljne instrukcije tom momku kako da mu puca u glavu, kako da se kreće. Posle ubistva Miljković se kucao sa suprugom Šarca, predstavio se kao član škaljarskog klana i tražio Šarčevo blindirano vozilo, koje je posle i preuzeto. To vozilo je od mene zaplenjeno prilikom mog hapšenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading