OVO SU NAJOPASNIJI DANI U NOVEMBRU: Astrolozi upozoravaju da pripazite na ova 2 datuma

Autor:

Lifestyle

09.11.2022

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija otkriva dva najopasnija datuma u novembru 2022. godine!

OVO SU NAJOPASNIJI DANI U NOVEMBRU: Astrolozi upozoravaju da pripazite na ova 2 datuma

Foto: shutterstock

Horoskop

Krajem jeseni očekuju se tri opasna perioda i prema rečima astrologa, tada je najbolje ne donositi važne odluke.

Juče je bilo pomračenje Meseca u znaku Bika, koje donosi velike preokrete i dramatične promene. Posebno se odražava na četiri horoskopska znaka, ali 8. novembar nije jedini dan na koji treba da obratimo pažnju.

Postoje dva ključna datuma kada je najvažnije da budete na dodatnom oprezu. To su 16. i 21. novembar koji mogu potpuno da vam preokrenu život, a evo na koja polja će se najviše odraziti:

16. novembar - Venera ulazi u Strelca

Venera u Strelca ulazi 16. novembra i tada ćemo najviše biti skloni riziku. Bićemo avanturistički nastrojeni, a osim toga, ovaj datum je posebno opasan za sve koji žele da donesu važnu odluku na polju finansija.

Republika

Foto: shutterstock

 

 

Venera će mnogi naterati da prestanu da brinu o bezbednim merama kada su velike kupovine u pitanju, a neodgovaran pristup zabeležiće se i na polju zdravlja. Ovo je najgori dan za ekstremne sportove. Preporučljivo je da ovog dana ne pijete alkohol i ne uzimate lekove bez saveta lekara.

21. novembar - Merkur u konjunkciji sa Venerom

Merkur i Venera u konjunkciji stvaraju veoma moćan uticaj negativne energije. Ovo će biti period kada će misli o osveti početi da ulaze u misli mnogih ljudi.

Pokušajte da se ne sećate starih situacija ako ne želite da pokvarite svoje raspoloženje ili da loše utičete na svoje voljene. Ne pričajte o onome što se ranije dogodilo. Pokušajte da se fokusirate na nešto pozitivno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading