SUKOB ADVOKATA U SUDNICI: Lalić o jezivim detaljima Ljepojinog ubistva

Autor:

Hronika

08.11.2022

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pauze nastavak suđenja i saslušanje Srđana Lalića.

SUKOB ADVOKATA U SUDNICI: Lalić o jezivim detaljima Ljepojinog ubistva

Foto: St/N. Pančić, Pritnscreen TV Pink, E-stock, Tanjug

Marko Miljković, Srđan Lalić, Veljko Belivuk

Advokati se sukobljavaju u sudnici po vraćanju sa pauze, ali  sudija autoritativno prekida raspravu i poziva Srđana Lalića da nastavi.

- Parkirao sam S klasu Radojevićevu i parkirao je kod Lazarevića u garažu, a Miljković mi je tražio da mu pribavim lažno ovlašćenje za taj mercedes. Za dve nedelje smo taj auto odvezao na Kosovo sa Veljkom i braćom Budimir i za marihuanu ga predali Albancu. Poslali smo mu falsifikovanu odjavu za taj auto. Drugu S klasu je na stadionu preuzeo Lakićevićev prijatelj. Posle ubistva Vukićevića mašina za meso je rasklopljena i prebačena iz garaže u skrivenu prostoriju - navodi Srđan Lalić i dodaje:

- Sa Radojevićevog telefona Marko Miljković se dopisivao sa Barakudom , pa i sa Zdravkovom suprugom koja je treći dan posumnjala. Radojevićev telefon smo MIljković i ja bacili sa Brankovog mosta, a karticu kod Železničkog...

Lalić dalje nastavlja o ubistvu Ljepoje


- Sa nalogom Zvonce, Banović je spojio Miljkovića pod nadimkom Leon.  Zvonce je bio Ljepoja i Miljković je želeći da se uveri u njegov identitet, tražio da mu pošalje ličnu kartu da bi mu izradio ovlašćenje za blindirani auto koji želi da mu pokloni. To ovlašćenje sam ja izradio na Miljkovićev zahtev, pa se onda on dogovorio da se 9.12. nađe sa Ljepojom kod Laste. Tešić je pasatom pokupio Ljepoju oko 9 jutru i krenuo sa njim ka Ritopeku. 
Veljko Belivuk je spremio hekler sa prigušivačem koji je isprobao ispalivši tri hica u dzak. 
Ja sam trebao da ga dočekam sa uključenim usisivačem kojim bi se usisavala blinda koju smo navodno spremili za njega
- govori Lalić o pripremi za ljepojinu likvidaciju.

Svedok navodi da je Ljepoja imao košulju, pantalone i lakovane cipele:

- Tešić ga je obgrlio i oborili smo ga na pod. Veljko ga je petom udarao po licu i tada je povredio nogu. U garaži mu se zatvorilo oko, nadule su mu se usne, iskrvario je. Prebacili smo ga u skrivenu prostoriju. Veljko i Marko su uzeli njegov telefon i otišli gore jer dole nije imalo dometa. Imao je u telefonu sliku Zvicerovog kuma. Priznao je da je pokušao da ubije Zvicera u Ukrajini zbog finansija. Dao je dosta informacija. Imao je skupi sat, limitiranu seriju koji je  MIljković poklonio Draganiću. Imao je lančić i pet šest hiljada dinara. 

Lalić iznosi jezive detalje Ljepojinog ubistva:

- Hrvatin i Belivuk su davili Ljepoju i krkljao je, a desna ruka mu je bila slomljena, pa sam predložio da je humanije da ga udavimo žicom. Veljko mu je podmetnuo braon kadicu i prerezao mu vrat velikim nožem. Mnogo krvi je isteklo. Posle toga su Hrvatin i Veljko otišli, a mi smo se otarasili tela. Vlažnom krpom sam lično ja prebrisao prizmelje i prvi sprat da bi uklonio tragove. Pravio sam lažne ture gore do puta da vidim da neko slučajno nešto nije video. Blindu sam odvezao u Lisičiji potok gde je kasnije i zaplenjena. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Branko

08.11.2022 19:17

Imali su ovi monstrumi krdo pomagača od administrativnih, policijskih, egzekutora, itd. Masa ljudi je znala šta rade i čime se bave a svi su ćutali. Smrtna kazna za sve da se ne sprdaju sa sudom i narodom.