ZVICER DAVAO PET MILIONA ZA VUČIĆEVO UBISTVO: Predsednik bio najveća pretnja zbog objave rata mafiji!

Autor:

Hronika

08.11.2022

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovu kriminalnu grupu su oformili Veljko i Marko po izlasku iz pritvora za ubistvo na šinama.

ZVICER DAVAO PET MILIONA ZA VUČIĆEVO UBISTVO: Predsednik bio najveća pretnja zbog objave rata mafiji!

Foto: MUP Srbije, /Tanjug/S.AĆIMOVIĆ, Pixabay

Lalić otkrio da je Zvicer dao pare za atentat na Vučić

- Kriminalna grupa koju su oformili Veljko Belivuk i Marko Miljković osnovana je po uzoru na kratele, i pravu formu je dobila 2019. Njih dvojica su bili vođe,  a najbliži njima braća Budimir , pa tako dalje. Kokain kavačkog klana isključivo s ekupovao od njih, dok su Budimiri trgovali marihuanom. Poslednjih meseci se pravio i spid na Partizanovom stadionu, a u tome sam i ja učestvovao. To se radilo u kuhinji restorana, ali i u stanu Budimira u Ustaničkoj. Veljko i Marko su nam posle ubistva Ljepoje rekli da nam je Zvicer poslao po kocku kokaina. Pitali su nas da podelimo sa Milošem Budimirom jer je bio bolestan i nije mogao da bude aktivniji u Ljepojinom ubistvu. Izmešali smo tih dva kilograma i dobili 2.400 - navodi Lalić i dodaje:

- Radoje je meni direktno pisao i rekao mi da mi je to poslao na poklon. Za kokain je bio zadužen Deda iliti Nenad. Zvicer mi je slao do 15 kilograma kokaina, a ja sam njemu novac ostavljao na kamion ili po autoprevozu.  ZVicer je za početak u prvoj tranši bio obezbedio 5 miliona evra za podesavanje političke klime i da se vlast svrgne i postavi neko ko bi bio podoban za delovanje klana. Najveću pretnju su videli u predsedniku Aleksandru Vučiću kad je objavio rat mafiji i planiran je  atentat. Trebalo je vršiti diverzije po Beogradu i po drugim gradovima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading