U NJEGA JE BELIVUK IMAO BEZGRANIČNO POVERENJE! Fitnes trener iz Vršca učestvovao u brojnim likvidacijama!

Autor:

Hronika

16.10.2022

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener iz Vršca učestvovao je u nekoliko brutalnih likividacija koje je klan počinio.

U NJEGA JE BELIVUK IMAO BEZGRANIČNO POVERENJE! Fitnes trener iz Vršca učestvovao u brojnim likvidacijama!

Foto: ST/N. PANČIĆ/Starsport

Fitnes instruktor Dejan Tešić (39) zvani Fleš, visokorangirani je pripadnik najmonstruoznijeg klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića,a učestvovao je u nekoliko likvidacija.

Tešiću se na teret stavlja krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, šest teških ubistava, nelegalna trgovina drogom i držanje oružja. Trener iz Vršca, učestvovao je u nekoliko brutalnih likividacija koje je klan počinio.

Dejan Tešić je bio čovek od poverenja i jedan od najbližih saradnika Belivuka i Miljkovića, s obzirom na činjenicu da nisu svi mogli da učestvuju u ubistvima, već samo odabrani članovi. Poverenje klana "opravdao" je tako što je između ostalog bio otmičar, vozač i lažni policajac.

- Tešić je, prema navodima optužnice, učestvovao u organizaciji ubistva Gorana Veličkovića tako što se prerušio u policajca zajedno sa Belivukom i Srđanom Lalićem, svedokom-saradnikom - podseća izvor i dodaje:

Republika

Foto: nestalisrbija.rs/osobe

Goran Veličković

 

 

- Svedok okrivljeni Bojan Hrvatin ispričao je da se sa Veličkovićem kobnog dana našao u Višegradskoj i da ga je odvezao u Vrčin, na plac Belivuka, gde je navodno trebalo da se nađu sa čovekom za pištolj. Tada su, kako je rekao, iz kukuruza iskočili Belivuk, Dejan Tešić i Srđan Lalić i sa fantomkama povikali: "Policija!", zatim su stavili Goksiju lisice na ruke i ugurali ga u "kedija".

Ekipa je Veličkovića potom otela, mučila, brutalno ubila, pa ostatke samlela u industrijskoj mašini za meso. Tokom istrage pojavile su se i fotografije mučenja koje su međusobno razmenjivali.

Optuženi Tešić u Specijalnom sudu u Beogradu trebalo bi da priča i o ubistvu Milana Ljepoje, kome je bio otmičar-vozač.

Republika

Foto: MUP

Milan Ljepoja

 

- Dejan Tešić je, prema optužnici, 9. decembra 2020. oko 18 sati, dočekao žrtvu Milana Ljepoju kod autobuske stanice "Lasta" i uključio se na auto-put u smeru ka Nišu, dok su Nemanja Đurić i svedok-saradnik Bojan Hrvatin tada izazvali lažnu saobraćajnu nesreću kako bi onemogućili druga vozila da se uključe za Tešićem - podseća izvor i dodaje:

- Posle Tešićevog isključenja kod Vrčina uključuje se Miloš Budimir, koji prati vozilo sa Ljepojom kako bi bezbedno stiglo do kuće u Ritopeku. Kako stoji u spisama predmeta, Ljepoja je ušao u kuću, ali nikada nije izašao, a Miljković je nakon četri sata preko Skaja poslao poruku "da su ga ubili i da prop*šao majčino mleko".

Rame uz rame, sa ostalim pojedinim pripadnicima klana učestvovao je i u ubistvu Nikole Mitića koji je otet nasred ulice u avgustu 2020. u Beogradu. Tešić je sa Milošem Budimirom i Srđanom Lalićem odvezao Nikolu Mitića u kuću u Ritopeku, gde ih je čekao Vlade Draganić.

Tada je Tešić preko Skaja u komunikaciji sa saradnicima pitao šta treba da radi, a obavestio ih je i kakvi su njegovi planovi: "Šta trebam ja? Ja sam našao marinu u Marinkovoj bari za dubinsko pranje, tek u sredu gotov auto, ali ovu perionicu niko ne nađe. Bari (Srđan Lalić) mu je počupao prstić dok sam još bio tamo, znači pet min, a ja sad šetam od Marinkove ka kolima, a Bari piše nema prstić, ko zna šta se u međuvremeno desilo."

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading